1PCS Whopper Popper 10 cm 17g Topwater Rybárske Lure Umelé Návnady Pevného Plopper Mäkké Rotujúce Chvost Rybárske Náčinie Geer Pesca

€3.22


Tip: Ak ste nedostali tovaru, tovar chýbajú a je poškodená, kontaktujte predajcu a v čase! Priatelia, ktorí si nováčik, logistika, venujte zvýšenú pozornosť na skutočnosť, že tento logistiky nemá on-line sledovanie zásielok. Post office ho spomína, tak prosím kontaktujte predávajúceho na kontrolu logistiky stav v čase, ďakujeme za vašu spoluprácu! Vlastnosti: 3D oči, aby to ideálny nástroj pre milovníkov rybolovu. Vhodné pre vonkajšie rybárske využitie. Vysoká odolnosť a flexibilitu záves. To môže byť použité ako v sladkovodné a morské. Farebné telo sa môže ľahko loviť ryby. Popis: Realisticky a rýchleho zásahu pri vode. Výborný vizuálny efekt láka ryby. Špecifikácie: Materiál: plast, Farba: 10 Veľkosť: 10 cm hmotnosť: 17 g Balík v cene: 1 x Popper Topwater Rybárske Lure Poznámky: Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Štítky: ٤ palcový telefón, šélachom prípade 5, zte a7s film, wafu nálepky, šírenie šaty, šírenie krepové, klobása čerpadla, waga tv live, trlephone 5g.


( 0 Hodnotenie )

Počet