Spartan Hrdina Prilby, Masky Krúžok pre Mužov Vintage Punk Biker Šperky Muž Cool Antique Silver Farba Prst Krúžky Gladiator Bojovník

€2.89


Maska Krúžok

Spartan Hrdina Prilby, Masky Krúžok pre Mužov Vintage Punk Biker Šperky Muž Cool Antique Silver Farba Prst Krúžky Gladiator Bojovník Značka:OFF-XXL Šperky Materiál:Vysoko kvalitnej nerezovej ocele náhrdelník

TABUĽKA VEĽKOSTÍ

Prosím štúdia naše špecifikácie alebo veľkosť podrobnosti predtým, než sa rozhodnete kúpiť. Presnosť merania je do 2-4 mm,žiadne rozptyl beflow to sa predpokladá, že bude prijateľné.

PODROBNOSTI

Všetky naše fotografie výrobkov sú prevzaté od seba,budete dostávať naše produkty isté ako to, čo ste videli. Môžu tam byť nejaké farebné rozptyl dôsledku sa dať rôznych značiek TV monitor alebo displej telefónu,a to sa predpokladá, že bude prijateľné.Vezmite prosím na vedomie, že sa v priebehu vášho nákupu.

ZADARMO DARČEK

Mäkké Striebro Leštenie Handričkou,Aby Vaše Šperky Viac Lesk

OFF-XXL ŠPERKY

OFF-XXL Značka Šperkov dôraz na dizajn a výrobu materiál z nehrdzavejúcej ocele.Naše produkty integrácie street kultúry,ako Hiphop,BMX,DJ,Graffiti,Pakour a tak ďalej. Vyberte VYPNUTÝ,-XXL šperky, ktoré vám patrí!

ZÁSIELKY

Rýchle doručenie do 48 hodín po platbe je autorizovaný spoločnosťou www.tantra-egypt.sk. Ponúkame doručenie zdarma do objemu objednávky.Prosím cotact custmer služby ďalšie súvisiace informácie. Čistý Objednávky > USA$ 200 -- Zdarma Kuriérskou službou (DHL,Aramex EMS alebo hlavne) Prosím potrebné pripomenúť, že naše ceny neobsahujú žiadne Clo alebo Dane. Dodacia lehota odkaz a sledovanie: Ekonomické Air Mail : 30-60 dní---Žiadne sledovanie informácií na www.tantra-egypt.sk,je potrebné skontrolovať na miestnej post offic Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus : 20-90 dní---Pls poraďte sa so svojím miestnym post office webové stránky www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava : 15-60 dni---Pls poraďte sa so svojím miestnym post office webové stránky E-Paketové Doprava: 7-30 dní---Pls poraďte sa so svojím miestnym post office webové stránky DHL express : 4-8 days---www.dhl.com EMS express : 5-25 dní---Pls poraďte sa so svojím miestnym post office webové stránky Aramex express : 4-8 dní---www,aramex.com

SLUŽBY ZÁKAZNÍKOM

Kvalita Obavy:kontrolujeme každý kus výrobok pred odoslaním,a tiež poskytnúť riadne ochranné obaly na zabezpečenie bezpečnosti dodávky.Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou, keď ste dostali produktov,kontaktujte nás prosím do 5 dní od ich prijatia.Pls nie zvýšiť spor okamžite.Kontakt najprv nás,a budeme sa snažiť v našich silách, aby pomohli vyriešiť problém s vami.nebojte sa Dropshipping:ponúkame dropshipping služby.Budeme loď sa tovar bez kúpe alebo faktúre, ak ste poznámka "dropshipping" vo vašej objednávke.

Štítky: kvet náladu krúžok, tvár vtipné masky, neoddeliteľnou retro prilba, krúžok, prilba spartan, suteyi vintage prsteň, muži krúžok, prilba bojovník, nutsert nehrdzavejúcej ocele, sk módne krúžok.


( 2 Hodnotenie )

Počet