2020 najnovšie módne Barbies príslušenstvo detská Postieľka + wc + spálňa + zábavný park kombinácia plastu deti interaktívne hračky /

€3.85


Nakupovanie potrebujete vedieť

Ak by ste potrebovali tovar rovnakej obchod, prosím, uistite sa, že dať ich do nákupného košíka a kúpiť ich spolu. Bude to výhodné pre nás dodať tovar. Ďakujeme!

O nás;profil Spoločnosti

Sme výrobca integrácie výroby a odbytu. Ak vaša množstvo je väčšie, prosím, kontaktujte ma a ja vám dám viac priaznivé ceny alebo ak chcete zmeniť obalov, sme môže zmeniť podľa vašich požiadaviek, Ak máte nejaké otázky, prosím, obráťte sa na nás!Ďakujeme, prajeme: šťastný život! +86-15992229783

Venovať pozornosť téme

Poznámka: 1. Voľný spôsob dodania tovaru z nášho obchodu je riadny balík toku, ktoré nie je možné vystopovať.Aby sa vám lepšie nákupný zážitok, dúfame, že kupujúci si môže vybrať zaregistrovať logistiky, ktoré je efektívnejšie, bezpečnejšie a sledovateľné. Alebo ak si kúpite viac ako $5 z našej predajni, sa budeme snažiť sa zaregistrovať logistiky. Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, neváhajte nás kontaktovať, pred nákupom. 3. V dôsledku podmienok snímania, displej jas/kontrast Nastavenia a iné hardvérové zariadenie, môže byť mierne rozdiely medzi skutočným projektu a obraz tónov. O nás: 1. Táto položka prichádza z druhej strany zeme, a vaše pochopenie a trpezlivosť sú vítané. Vaše povzbudenie udržuje nás deje.Ak ste spokojní s transakciou, ocenili by sme vašu 5 star pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Pred odchodom spätnú väzbu, veríme, že každý problém sa dá vyriešiť prostredníctvom dobrá komunikácia.Ďakujem vám veľmi pekne!

Popis produktu

Balík obsahuje: 1. Veľká plastová hračka pre psa *1 2. Pes * 3 KS 3. Pes packa feeder *1PCS 4. Parfum fľašu (mini) *1 KS Podmienky: 100% nový odkaz veľkosti (cca.) : ako je znázornené na obrázku (chyba merania povolené, je 1-3 mm) vhodné: 1:6 bábika /11.5 "-12" bábika (28 cm-30 cm bábika)Poznámka: v dôsledku podmienok snímania a Nastavenia hardvéru (napríklad jas/kontrast Nastavenie na monitore), aktuálny projekt a obraz môže mať mierne odlišné tóny.

Kupujúci je povinný prečítať si

Prosím, venujte pozornosť!S cieľom ušetriť náklady na dopravu, keď dostanete výrobok, nie je tam žiadny dar box balenie!Sme balenia vašich výrobkov v peny okná.

Štítky: bábika wc, espari bábika príslušenstvo, barbi bábika, blyth, urin, bábika pullip, 16 vojak, wc príslušenstvo, detské ihrisko vybavenie, doll house wc.


( 5 Hodnotenie )

Počet