132 Fľaše Diamond Maľovanie Cross stitch Kit Kontajner Skladovanie Tašku Nosiť Veci Daimond výšivky Taška na Zips Príslušenstvo

€37.84


~VITAJTE NA Dpsprue DIAMOND MAĽOVANIE OBCHOD~

Boli sme v diamond maľovanie priemyslu na 5 rokov.V posledných 5 rokoch sme boli jasne pochopil, čo chceme robiť.

Ponúkame vysokú kvalitu diamantu obrazy, diamant obrazy budú mať viac farieb, viac informácií a lepšie efekty, rovnako ako luxusné a ľahko použiteľné nástroje. budete milovať.

Naše výrobné dodržiava vysokú kvalitu, zatiaľ čo stále ponúka priaznivé ceny.

Ak potrebujete veľkoobchodný alebo dropshipping, kontaktujte náš služby zákazníkom

Prosím, užite si on-line nakupovanie!

Vlastnosti: Pohodlné a praktické

Naše Výhody: Rýchle dodanie,24-hodinovú zákaznícku službu

Veľkosť: Box 32*23*14 CM Fľaše 66pc 2.5*4.6 cm 66pc 2.5*2.9 cm

OEM Poradí: akceptujeme OEM všetky obrázky a veľkostí,môže vaše logo na plátno a balenie v Krabici.Vitajte Droppshipping

Názov: 132 Fľaše Diamond Maliarske Nástroje Kontajner Skladovanie Tašku Nosiť Veci Daimond Maľovanie Taška Na Zips Príslušenstvo Double Layer

Po obdržaní vašej objednávky, pošleme ho v 1-5 dní, použijeme logistiky kanálov určených spoločnosťou www.tantra-egypt.sk. Čas bude trvať váš balíček dorazí závisí od rýchlosti spracovania vašej colné a pošta.

Pracovný Čas

Peking Čas:8:30 do 18:00

Moskva Čas:03:30 do 13:00

AMERICKÝ Tichomorský Čas:17:30-03:00

Holandský Čas:02:30-12:00

Niektoré Ďalšie Služby

1. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. A my vám odpoveď do 24 hodín s výnimkou víkendov.

2. V prípade akýchkoľvek problémov sa k vám príde, prosím, nebojte sa. Môžete sa na nás obrátiť prvý. Sľubujeme, že sa budeme snažiť všetko pre to, aby vám pomohol.

3. Venujte prosím pozornosť časový rozdiel medzi nami. Pracujeme v Číne.

O Farebný Rozdiel a Veľkosť Chyba

1.Obrázok rez ,dizajn, aby,plátno merania môžu spôsobiť, veľkosť odchýlky (plus a minus1-2cm fluktuácia) . Prosím, nákup fotorámik podľa veľkosti diamantu maľba po obdržaní diamond maľovanie.

2.ROZLOŽENIE je vyrobený pomocou softvéru. Farba všetkých skutočných diamanty bude mať nejaký farebný rozdiel v omietkami, ale v primeranom rozsahu.Obrázky majú rôzne farby v rôznych monitory ,Prosím pochopiť.

Štítky: držiteľ kovov, držiteľ medaila, cigary box piezo snímač, medaila držiak na stenu, medaila spustiť, husqvarna 125 časti, môže držiteľ kuchyňa, šport skladovanie, kniha skrine, dávkovanie bar butler.


( 1 Hodnotenie )

Počet