Móda Cute Cat Spať Dlho, Plyšové Poslať Deti Koleno Vankúš Almofada Coussin Darček K Narodeninám Cojines Decorativos Sedáku

€4.28


50/70/90 cm pierko bavlna Plyšové Hračky Zvierat Mačka Roztomilý Tvorivé Dlhé Mäkké Hračky Office Obed Nap Spanie Obliečky na Vankúše Plnené Darček Bábika

Odrážky: 1、High-kvalitný Materiál: je vyrobený z vysoko-kvalitných dole bavlneného materiálu, mäkké na dotyk, skin-príjemný a pohodlný, vynikajúce spracovanie, nie ľahko roztrhnúť, alebo zlomiť.

2、Mačka-tvarované Vankúš: Väčšina ľudí, ako roztomilý zvieratá. Táto hračka je určená v tvare mačky, ktoré je veľmi roztomilý a môžete pritiahnuť pozornosť detí. Keď sa použiť ako vankúš, to môže tiež umožňujú deťom sleep pokojne.

3、Ideálna Veľkosť: Stály výška: cca 50 cm/19*.69in, asi 70 cm/27.56 v, o 90cm/35.43 v. Perfektný baby boy môžete hrať na svoje rameno celý deň, a zároveň umožňuje dieťaťu zaspať.

4、Ideálny Darček: Veľkonočné darčeky, detské narodeniny, Vianoce, deň Vďakyvzdania, baby krst, deň matiek a iné výročia.

5、Použiť Vek: je vhodný pre 1 rok starý a vyššie (vrátane 1 rok).

Špecifikácie:

Stav: 100%

Farba: zobraziť ako obrázok

Materiál: perie bavlna

Platné pre vek: viac ako 1 rok

Balenie Zoznam:

1*Plyšové Bábika

Obrázok Zobraziť:

Štítky: výšivky vankúš, vankúše sú roztomilé, maska spánku, vankúš dlhé, pet urn, mačka stuf, umelecké dekoratívne vankúše, lepim, kryt pilow, posteľná bielizeň bavlna.


( 2 Hodnotenie )

Počet