Červená Panda Retsuko Cosplay Kostým Office Lady Vyhovovali Žena Jednotné s Chvost a Uši

€23.98


Kostým Obsahuje: tričko, vesta, sukne, chvost*1, ucho*2. Materiály: jednotné handričkou. obloženie, tričko textílie, imitácia kožušiny, hliníkový drôt. Konštrukčné Detaily: Tento balík office lady jednotné, inšpirovaný Retsuko, zahŕňa uši a chvost. Tam je pin stitched na chvost, takže zadný diel je odnímateľný. To je jednoduché upevnenie a styling chvost vzhľadom na hliníkový drôt v ňom. Vesta sa zhoduje s pevne sukne môže rovnováhu tela podiel. Skvelá Kvalita: chvost je vyrobená z vybraných umelé králik kožušiny, ktorá je mäkká a pohodlná. .

Na zabezpečenie presnosti, odporúčame vám, aby ste požiadajte priateľa, aby vykonávať merania pre vás. Tiež môžete to urobiť tým, že pri pohľade do zrkadla na svoj vlastný. Prosím, majte na pásku pohodlný a rovno, nie vytiahnuť pevne alebo pridať centimetrov, aby vaše merania.

Štítky: chvost diabla, aggretsuko tričko, costume, diabol chvost, mačka chvost, úrad jednotné, úrad jednotný dizajn ženy, anim parochňu, dievča chvost, dory cosplay dospelých.


( 3 Hodnotenie )

Počet