Hot predaj Niceres Bezšvíkové Jogy Nastaviť Ženy, Fitness Joga Podprsenka Športová Podprsenka Topy Vysoký Pás Cvičenie legíny Telocvični Nohavice Športové Oblek

€16.31


Predajné Miesto

-Športové Nohavice/Jóga Nohavice/Športové Legíny/Jogy Legíny/Bezšvíkové Legíny Odporúča Dôvodu: -Vysoký Pás Dizajn Zvýrazniť Vaše Dokonalé Telo, Tvar. -Hip Push Up Dizajn Robí Svoj Šport Viac Sexy. -Bezšvíkové Vyhotovením Je Produkt Ešte Dokonalejšie. -100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné Textílie -Robí Viac Viditeľné V Dave. -Najlepší Pomer Cena/Výkon.

Podprsenka: Tag Veľkosť Hornej časti Hrudníka(cm) Pod Hrudníka(cm) Dĺžka(cm) * S 66 60 22 * M 68 64 23 * L 70 68 24 *

Legíny: Tag Veľkosť Pása(cm) Hip(sm) Dĺžka(cm) * S 54 65 82 * M 58 70 84 * L 62 75 86 *

Ručné meranie,môže mať 1-3 cm chyba,prosím pochopte!

O Zásielke

Tovar bude odoslaný do 1-7 pracovných dní po platbe ukončené prijaté. Položky sú dodávané z Číny Poštou alebo www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava(pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo reach väčšina krajín, v 15 do 45 pracovných dní, veľkoobchod ponúkame zľavu, alebo expresná doprava zadarmo Na drop shipping by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Návrat&Vrátenie Peňazí

Ak chcete vrátenie peňazí, pretože položky vady, alebo nejaké iné problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať. Poplatok týkajúce zaslať späť by mal byť prekonaný sami Menej ako 1 percento z pozemkov niekedy môžu stratiť, ale prosím, neboj sa o to. Ak sa vám stále nedarí dostať svoje objednaných položiek v rámci odhad času, prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami, ako rýchlo, ako môžete Nám bude zodpovedný za preposielanie nové položky Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo vyriešiť váš concems

Štítky: lululemon, jóga legíny vysoký pás farby, nohu bezšvíkové, nicer dicer, podprsenka jogy, gym top žena, rebro nastaviť, čepeľ zeleniny, demo nicer dicer, krajšie slicer.


( 3 Hodnotenie )

Počet