WJ Transformáciu Robota G1 MPP10 Dielo MPP-10 Zliatiny 33 cm prípojné Vozidlo, Kontajner OP Veliteľ KO Akcia Obrázok Model Hračky

€58.49


Popis Produktu:

Názov značky:WJ Stojan Výška:33 cm Materiál:ABS PVC + Zliatiny Kovov nemusia zahŕňať prípojného vozidla 1.Príslušenstvo Patrí 1*energia AX;1*Matica Vedenie;1*Špice;1*Puška Zbraň 2.Hlavička môže byť otočený o 180 Stupňov a prstov by sa mohol samostatne pohybovať 3.Hrudníka a nohy sú vyrobené zliatiny die-cast materiál 4.Vo vnútri Hrudníka by sa mohli zbierať Matica vedenie a refle zbraň zdeformovať zbierať do zadnej obrázok

Venovať Pozornosť: (1)v Dôsledku rôznych oceňovacích metód,môže byť 1-3 cm chyba. (2)To nie je originálne Vydanie, je vyrobený v Číne Výrobcov,ktoré nazývame KO Edition. (3)Náš robot prešiel CCC certifikácie(Čína Povinnej Certifikácie).

Spoločné Probelems: Otázka 1:Aký Spôsob Doručenia, ktorý sa obvykle používa? A1:posúdime vašu krajinu na loď, ktorá vyučovacie metódy je najrýchlejší.budeme sa snažiť zlepšiť poskytovanie čas s našimi skúsenosťami. 2. otázka: Koľko deň na spracovanie objednávky zaslané? A1:Sme vyslali svoj pozemok do 1 dní ~3 Dní, ale zvyčajne sa bude rýchlejšie. Q3: Ako balík produkt? Ak sa rozhodnete"Bez Pôvodnej Krabice",Produkty Bez pôvodnej krabice len s cieľom znížiť objem a hmotnosť, ak chcete uložiť prepravné náklady,Ale Bez pôvodného obalu, krabice tovaru bude používať penové Boxy obaly (ako je uvedené nižšie)

Štítky: robot, jinbao predaking, transformovať, robot hračka, kamión hračiek, mp 3, optimus prime hračka, cybertron, mp7 puzdro, spodná bielizeň wj.


( 4 Hodnotenie )

Počet