YA3041 Prírodné Turquoises Chrysocollas Kameň Kábel Viazané Nastaviteľné Náramok

€8.27


Tyrkysové Chrysocalla Kameň Nastaviteľné Náramok

Popis

Prevod : 1 mm=0.0394 palec,1g=0.0353 uncu

Yvonne Šperky je profesionálny šperkov a drahých kameňov, webové stránky. Máme módne šperky,semi-drahé kamene,crystal plavidlá,doplnky do vlasov a tak ďalej,sú všetky výrobky sú vysokej kvality a dobrej patern. Yvonne Šperky nachádzala v Guangzhou v Číne,naše výrobné mať odborné brúsne a návrhár v drahokam produkty ,môžeme ponúknuť vysoko kvalitné výrobky s nižšou cenou.Dodávame mnoho šperkov obchodníkov po celom svete."Medzinárodný Obchod, celistvosť sveta " .

Platby a preprava

Platby : akceptujeme Western Union ,poštovou poukážkou ,bankovým prevodom (Visa,mastercard) ;

Hlavné Zásielky : Hongkong Vzduchu Poštu Poštové Parcle

Môžete tiež vybrať UPS,EMS,DHL, ako sa vám páči.

Budeme loď 2-3 pracovných dní po prijatí platby . Všeobecne dodacia lehota sa odhaduje na 7 až 15 pracovných dní.. Možno to bude trvať dlhší čas z dôvodu cla a dopravy cieľ .Povedzte nám, prosím, ak ste dostali váš položky v primeranom čase,..Ak nie ,prosím, kontaktujte nás čoskoro .

Návrat Politiky

Ak máte chybné položky, ktoré chcete vrátiť alebo vymeniť, kontaktujte nás prosím do 3 dní od vás prijímať zásielky.Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní odo dňa nahlásiť problém. Všetky vrátený tovar musí byť vrátený s jeho originálne balenie a príslušenstvo.Sme odmietnuť všetky zodpovednosť za žiadne škody počas vrátiť.Zákazník je zodpovedný za prepravné náklady na akýkoľvek vrátený tovar. Vrátime, alebo vykonať výmenu v závislosti na našom k dispozícii skladom.

Kontaktujte nás

Ak máte akýkoľvek problém, alebo návrh, prosím, E-mail s vaše položka Č. sme veľmi radi, aby vám pomohol. Sme manipulácia veľké množstvo e-mailov každý deň. Prosím, dovoľte nám, aby odpovedať váš e-mail do 24 hodín.

Vaša spokojnosť je našou prioritou. Chceme, aby ste boli spokojný s produktom, a ťažiť z našich skvelé ceny, takže sa môžete vrátiť na nás pre viac informácií.

Štítky: prívesok tyrkysová, fg uzol, kameň natur, azurit, chrysocolla šperky, ryby uzol, chrysocolla kameň, uzol nástroj, pomôcť knot, šperky tyrkysová.


( 0 Hodnotenie )

Počet