Chlapci tričko mora veľryba tričko cartoon shark topy chlapčeka tee košele biele tees deti rozprávka dieťa oblečenie bavlna móda 2-9T

€3.80


Názov: Deti Tees Farba: ako na obrázku, Materiál: 100% Bavlna Pohlavie: Unisex Vyhovovali Sezóna: Letné Vyhovovali Vek: 2-10 Rokov Vyhovovali Výška: 80-140 cm Balík obsahuje: 1 Ks x Deti Tees Balenie: funkcie opp Funkcie Cartoon Zvieratá veľryba Vzor; Móda a Bežné Dizajn; Sportwear Topy Priedušná Textílie

Tabuľka Veľkostí

US Veľkosť

Oblek Výška

Dĺžka

Poprsie

Veľkosť Produktu

24M

80-90 cm

37 cm

58 cm

90

3T

90-100 cm

40 cm

62 cm

100

4t-taktné

100-110 cm

43 cm

66 cm

110

5T

110-120 cm

46 cm

70 cm

120

6T

120-130 cm

50 cm

74 cm

130

8T

130-140 cm

54cm

78 cm

140 1cm=0.39 palcov• Vzhľadom na ručné meranie, 1-3 cm chyba je v normálnom rozmedzí. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a displeja, tam je mierne farebný rozdiel, dúfam, že vám to nevadí. Ak vaše dieťa je medzi dvoma veľkosť, prosím, vybrať si väčšiu veľkosť, ďakujem

Dodacia Lehota

zvyčajne sme loď, aby 3-5 pracovných dní po potvrdení platby, a loď, aby zaplatil čas.

O Cla

Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou.

Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.

Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

Poznámka: Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky. Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Bude to veľmi ocenili, ak ste nás nechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak budete spokojní s našimi položky. Negatívna spätná väzba(1-3 hviezdičkami), je zlé našej predajni, akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby to riešili. Dúfame, že všetci naši zákazníci budú užite si nakupovanie tu.

Welcomebaby on-line obchod urobiť predať na základe ich vynikajúce vzory a osvedčená spoľahlivosť. Takže kvalita je zaručená. Ale musíte potvrdiť vaše oblečenie veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky).

Upozornenie : nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.

Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém:

*Číslo objednávky

*Obraz chybné položky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

Štítky: dieťa dievča, t shirt mačka, žralok hračka, airpro maska, vajcia darček, model shark, veľryba príbeh dievča, žralok čaj, dieťa shark pinkfong, pinkfong plyšové, dieťa shark čaj.


( 1 Hodnotenie )

Počet