1Pair Nohy, Masáž, Starostlivosť o Ženy Lady Silikónové Arch Metatarzálnych Pad Vankúš Protišmykové Ploché Nohy Oprava Päty Úľavu od Bolesti

€2.80


Jednotka: 1pair=2ks

Materiál: gél

Farba: transparentná

Zadarmo Veľkosť: 19*6,5 cm/7.5*2.6 palce

Hmotnosť: 65g

Funkcia:

1. VŠETKY DEŇ KOMFORT: Premium gél vložky poskytujú odpruženie podpora päty vynikajúce pohodlie. Nonslip vysokým podpätkom vložky vankúš celé nohy na zníženie nohy minimalizovať bolesť a únava pre pohodlné celodenné nosenie.

2. ZNIŽUJE BOLESŤ NOHY: Poskytuje odpruženie podporu, vysoké päty gél vložky znížiť nohy bolesť rovnomerne distribuovať tlak na metatarzálnych pad. To zmierňuje bolestivé stavy, napr. plantárna fasciitis, ploché nohy, bolestivé oblúky, shin dlahy, nad pronácia, bolesti členku, päty ostrohy, Morton je neuroma, bunions, metatarsalgia, boľavé nohy, kolena bolesti a bolesti chrbta.

3. ZMESTÍ sa DO každej VYSOKÉ PODPÄTKY OBUVI: Ultra-elegantný, čistý dizajn, ľahko kĺže do akejkoľvek obuvi štýlu, vrátane vysoké podpätky a bytov. Tenké vložky nemajú pridať hromadne na obuvi pre pohodlné nosenie. Na nonslip premium gél umožňuje vysokým podpätkom vložky sa používajú v rôznych topánky pre vynikajúce pohodlie pri akejkoľvek príležitosti.

4. GÉL ODPRUŽENIE PODPORA: Vysoko kvalitné silikónové gél vložky vankúš nohy a poskytnúť bolesť-odľahčenie podporu počas celého dňa. Vložky sú tenké a pružné, aby sa ľahko zmestí na vysoké podpätky šaty topánky.

5. Základne funkcie s self-lepenie dizajn, ľahko odlepujú film a nalepiť na topánky, nonslip vždy udržať na mieste.

Package Zahrnuté:

1Pair=2 ks * vysokým podpätkom vložky

Štítky: stielka bolesti, pás magnet, päty pad pre človeka, protetické nohy, leagu legenda, pro ortopedické, massag, vysoká podpora klenby nohy, sandál lete ženy, nohy massag.


( 1 Hodnotenie )

Počet