2019 Hayoha Nové Hrbole Štýl Legíny Dať Hip Násobne Elastické Vysoký Pás Leginy Priedušná Slim Nohavice

€4.84


Dĺžka

(cm)

Pás

(cm) Hip(cm) XS - - - - S 91 62-72 72-92 - M 92 64-74 74-94 - L 93 68-76 78-96 - XL 94 70-78 80-98 -

Popis:Materiál:57%Nylon+8%Spandex+35%polyester

Pred vykonať objednávku,prosím, skontrolujte veľkosť starostlivo a umožniť 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.Ďakujeme! 4Size:S M L XL

1. Príprava Čas: potrebujeme 5-10 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2. Ak je vaša objednávka viac ako 200$,môžeme(ak chcete) poskytovať doprava zadarmo prostredníctvom EMS/DHL/FEDEX alebo iné express okrem Afrika/Južná Amerika a niektorých iných krajinách.

3. Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.

4. HAYOHA robiť predávať založené na spoľahlivosť a dobrú kvalitu.Máme tímy testovať vaše objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané.Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky).

5. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Budeme vám $2 ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

6. Ak nebudete spokojný naše porducts, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie. Zaručujeme, budeme slove žiadny problém pre vás!

HAYOHA: cieľová skupina je módou 18-35 ženy. Naším cieľom je ponúknuť našim zákazníkom módne, čo chcú. Ak chcete zostať v kontakte s neustále sa meniace trendy v našom trhu sme vytvorili dynamické a veľmi citlivý organizácie.

Uvedomujeme si, najdôležitejšia časť nášho obchodu je zákazník. To je dôvod, prečo sme sa zameriava na zabezpečenie vzrušujúce nakupovanie a uistiť sa, že naše vysoké štandardy kvality, hodnotou za peniaze a služby, sú vždy splnené.

Náš tím je vysoko špecializovaný a motivovaní skupiny jednotlivcov sme pevne zamerané na vašich potrieb. Dúfame, že s kontinuálnym vývojom a renovácie sa zameriame na priniesť náš jedinečný zážitok pre nakupujúcich v celom

Štítky: bergnant štýl legíny, utláčať, squama, forsythia, gotická mall, handričkou goth, balet trikot teen, gotická top, telocvičňa sexy ženy, wom štýl legíny.


( 1 Hodnotenie )

Počet