Vintage Drahokamu Kvet Hairband Zlaté Zliatiny Listy Pearl Náušnice Nastaviť Svadobné Kovový hlavový most Vlasy Kapely Šperky Kit pre Ženy

€4.18


Náš Obchod Webové Stránky

Pls pozrite ďalšie štýly v našom obchode https://www.tantra-egypt.sk/store/815803

Veľkoobchod

Ponúkame 1pc doprava zadarmo na všetky z nich, a môžeme tiež ponúknuť veľkoobchodné služby s veľkou zľavou! Pls kontaktujte nás na riadku za najlepšie ceny veľké množstvo!!!

Popis Produktu

Oznámenie o Dopravu

1. Nie je sledovanie informácie pre tieto ekonomické poštovné spôsobom, Cainiao Super Ekonomiky, Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, Correos Ekonomiky, SunYou Ekonomické Air Mail, 4PX Singapur Post OM Pro, a Yanwen Ekonomické Air Mail. A aj dátum dodania je zvyčajne 40-90days, aby sa dospelo. Tak pls starostlivo zvážte, pred podaním objednávky. Sme zvyknutý, prijať svoj spor neskôr. Vďaka! 2. Iné štandardná doprava spôsobov, ako je 20 - 60days, aby sa dospelo. Môžete otvoriť sporu, ak to stihli. 3. Iné rýchlejšie vyjadriť ako FEDEX, DHL, TNT, EMS, atď., všetko je funkčné príliš. Pls kontaktujte nás na riadok, ak potrebujete rýchlejšie expresné služby.

Služby Zákazníkom

Beacause vaše satisfacition je náš cieľ.Prosím nemajú opustiť žiadne negatívne alebo netural spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez komunikácie. Veríme, že naša komunikácia bude slove problém pre vás.a je zvyknutý nechať dole.Viete, že akékoľvek negatívne alebo netural alebo spor bude bolieť bothsides,a zvyknutý nechať problém byť naozaj sloved. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na (Vzhľadom k rozdielu časové pásmo medzi Čínou a vašu polohu, niekedy odpoveď na vašu správu bude v omeškaní s 6-10 hodín.Sme reagovať na správy pondelok-piatok počas riadneho pracovného času, a väčšina správy sú odpovedal do 1-2 pracovných dní. Prosím, buďte trpezliví! Ďakujeme!

Štítky: ucho pearl, narodeniny koruny ženy, gumička náušnice, boho hlavu, pätky plášťa, náušnice zlaté panther, rám koruna, jyx pearl, matka shell, 3 mm perlový náhrdelník.


( 0 Hodnotenie )

Počet