Led Downlight Zapustené Led Stropné Downlight Uhol Nastaviteľné Vnútorné Bodové Led Osvetlenie Pre Liviing Izba Spálňa AC110V 220V

€20.87


Zapustené Downlight Stmievateľné 14W 24W Led Spot Light Obývacia Izba, Spálňa Hotel Cafe Strop Miestnosti

Špecifikácia:

>Značka: DVOLADOR

>Materiál: Letectva-stupeň aluminunm

>Čo je Stmievateľné : Máme Stmievateľné alebo NIE-Stmievateľné ,môžete si vybrať excatly Model, ktorý potrebujete (vezmite Prosím na vedomie : Stmievateľné Znamená, môžete použiť Dimmer Prepínač, ak chcete zmeniť jas svetla )

> > Orgán farba: Biela

>Príkon: 2*7W 2*12W

>Svetelný Tok: 110lm/W

>Uhol lúča: 45-60 stupňov

>Zdroj svetla, typ: LED Cree Čipy (index podania Farieb (Ra>90) v blízkosti denné videnie, ktoré Oko-ochrana a viac vhodných pre Čítanie)

>Farebná teplota: Teplá Biela (3000-3500K), Prírodná biela (4000-4500K),Biela (6000-6500K)

Obsah Balenia :

1 * LED Downlight

1 * LED Driver

Detail produktu a Funkcie

> > Pevné die-cast, hliníkové svietidlo telo,s laku a dobrú tepelnú vodivosť,odolnosť proti korózii a hrdzi odpor. > 25°upraviť slobodne,plniť rôzne potreby. > Presné, ľahké ovládanie, čierna deep anti-glare pohár > úspora Energie KLASU čip,ľahké, mäkké a svetlý,vhodný pre sledovanie televízie a čítania v noci. > Pribrala chladiča, vysoko kvalitné tepelné vlastnosti, môžu predĺžiť životnosť lampy.

Veľkosť

Aplikácia

Ideálny pre použitie v vchody, obývacej izby, spálne, kuchyne,prezentácie, zobraziť obchod, hotely a iné vnútorné Dekoratívne osvetlenie.

Spôsob Inštalácie

Profil Spoločnosti

DVOLADOR bol profesionálny dizajnér svietidiel a manufactuers, ktorí za predpokladu, OEM a ODM služby rokov ,DVOLADOR zameriava na výrobu rôznych druhov svietidiel ,napríklad led downlight ,stropy a prívesky ,sme teraz má viac ako 400kinds nových commerical a domov svietidlá ,continious inovácie je kľúčovým faktorom pre DVOLADOR Naše Poslanie Odhodlaná rozvíjať neoddeliteľnou komerčné osvetlenie riešenia s ekonomickým efektívne, šetrné k životnému prostrediu, komfort bývania, ako aj estetický význam.

Štítky: led spot veranda, rgb downlight 12v, úlohou svetlá, led prázdnin, Miesto, dlho downlight rám, silné steny, led, mi osvetľovacie, dbf lampa.


( 0 Hodnotenie )

Počet