Najnovšie Mars Hydro TS 3000W LED Rásť Svetlo celé Spektrum Veg Kvet pre Všetky Fázy Rastlín

€396.96


Vezmite Prosím Na Vedomie,

On-line cena je zle, tam sú 20USD cenový rozdiel zákazníkov je potrebné zaplatiť, ak nákupu, dúfam, že by ste mohli láskavo pochopiť. EÚ kupujúci nemohol preorder teraz, nový zásob bude tovar doručený nasledujúci týždeň. RU kupujúci lode z RU sklad s EÚ zástrčku, miestne bez cla. NÁS(Okrem Aljašky a Havaja) kupujúci lode z NÁS, s NAMI zástrčku, miestne bez cla. AU kupujúci lode z AU, s AU zástrčku, miestne bez cla. CA kupujúci Lode z CA, s NAMI zástrčku, miestne bez cla.

Špecifikácia TS 3000W LED Rásť Svetlo

-Funkcia: Sunlike Spektrum+SMD tech -Odporúčame Pokrytie:4 ft × 4 ft = 122 cm × 122 cm pre zeleninu, 5 ft x 5 ft = 152 cm × 152 cm kvitnutia -Priemerná životnosť: 2.0 g/watt -OOP: 2.3 umol/j, -Core NOMINÁLNEJ Hodnote:1095.6 µmol/s -Vymeňte HID/MH: 600w, viac energie-úspora Energie kresliť(±10%): 450W/120v ; 436W/240v; 433W/277v -Rozmery(d/Š/v): 64 cm x 58 cm x 6.8 cm -Položka Kríž Hmotnosť: 5.12 KG -Spektrum: Použitie pre všetky fázy rastlín rast a kvitnutie. -(1016pcs) Vysoká Intenzita najnovšie SMD čip. dlhšia životnosť -Amp Kresliť:3.782 A/120v ; 2.018 A/240v; 1.619 A/277v -Lumen Výstup(±5%):74728/120v ; 74499/240v; 73304/277v -Úroveň Hluku: 0 DB -Vstupné Napätie: AC110-130V,220-240V -Život Hodnotenie: 50000-100000hrs -Cetification: ETL, UL, RoHS, CE, DSP, PSE, 100% Autentické Bezpečné zaručená! -3 Rokov záruka na US/UK/CA/DE/EÚ/AU kupujúci +30 dni vrátiť záruka

Funkcie Mars Hydro TS 3000W Led Rásť Svetlo

Úžasné Nahradiť HPS a Vysokej PPFD(High OOP ako 2.3 umol/j ,Priemer rastie výsledok ako 2.0 g/w) Funkcia dovoliť cena s energeticky úsporné.TS Sériu môže poskytnúť vaše rastliny s Vysokým OOP hodnotu.Zatiaľ čo jej priemerná cena za jednotku hustota je veľmi lacné. Ušetríte 70% energie v porovnaní s HPS/HID.Poraziť HPS/HID a tradičné LED Svetlom.Zahŕňa vhodné pokrytie,ľahko nahradiť HPS alebo HID.Vhodné pre Rôzne rásť stan. Úžasné Luminiscenčné&Diskrétne Balenie luminiscenčné TS je podobné HID to, aby sa uspokojili potreby pestovateľov s HID svetlá dokonale.S revolučnou technológiou SMD led, aby kvality viac stability,Kvalitné Led diódy s Preukázateľné Výsledky z Celosvetového Pestovateľov. Diskrétne balenie, ochranu vášho súkromia! Celé Spektrum s 2019 najnovšie Populárne biele sunlike Spektrum je To nový trh trend používať sunlike spektrum led rásť svetlo, ktoré by mohli chrániť vaše oči lepšie a získať dobrú úrodu. Mars Hydro TS svetlá dodať aj par čítania a využiť vynikajúce spektrum s cieľom dosiahnuť maximálnu fotosyntézy odpoveď.Najlepšie pre rýchly rast a vysoká výťažnosť a uistite sa, že vysoký THC v úrodu. Úžasné Tepelné Vlastnosti, Žiadny hluk, Vhodné Teploty,Maximálny Rast Vysokej kvality radiátory môže účinne vykurovať lampa, jej teplo, je veľmi nízky, keď sa používa. Takže lampa nepotrebuje ventilátor dizajn.žiadny fanúšik, aby žiadny hluk, ale to TS má rovnakú teplotu ako HID svetlo,žiadne starosti prehriatiu. Kvality Súčiastok-Nie Jelly Bulit,Bezpečný na používanie! Svetlo prechádza Prísne normy kvality. UL, CE, RoHS, DSP, PSE cetificate.Silnejšie visí sady sú k dispozícii pre jednoduchú inštaláciu. 100% Bezpečné na používanie, nulové riziko!žiadne starosti požiaru alebo bezpečnostnú hrozbu,long-life. Príkon nastaviteľné vodiča,Flexibilná Inštalácia tvar TS 3000 je námestie, môže oblek pre 5 x 5 ft oblasť veľmi dobre. V neposlednom rade, v porovnaní s klasickými LED rásť svetlo, má stmievanie funkciu. Môžete upraviť čerpať silu svetla na vlastnú päsť!

Balenie Obsahuje

-1 x TS 3000 LED Rásť Svetlo -1 nastaviť x Zadarmo, Oceľové závesné súpravy.(Jednoduchá inštalácia) -1 x Voľný Napájací kábel s Plug(USA, EÚ, UK, AU, Kanada Japonsko zástrčky)

Pomocou Tipov

Mať svetlo sa po síra sa používa a úplne volatilized. Udržiavať stabilné napätie, aby sa zabránilo poškodeniu na svietidlo. Celé Spektrum outout Ideálny pre všetky fázy rastu rastlín, Bloom a pracuje dobre s vodou riešenie kultúry a pôdy kultúry. Hodnota PH :6.0~6.5 v pôde.5.7~6.0 v hydro/DWC.Menej živín menej vody. Viac Cal a mag, než je obvyklé. 75°-85°C,s množstvom vzduchu na doplnenie CO2.; Nevystavujte svetlo pod prostredia síry alebo kyseliny. Svetlo nie je vodeodolný. takže sa nemusíte ho používať pod vodou prostredie.

OBCHOD POLITIKY

Prečo nakupovať u nás? VŠETKY položky sú priamo z Marsu Hydro factory, ktorá je led rásť svetlo výrobcu od roku 2009, NO.1 LED rásť svetlo dodávateľa.máme vlastný výskum, návrh, vývoj,výrobu a testovanie tímu na podporu našich skvelý produkt. 100% autentické Mars Hydro led svetlom. 100% Autentické Výroby:Mars Hydro, značku, môže byť dobre známy tým, že väčšina pestovateľov. Avšak, oni nesmú vedieť, názov spoločnosti Mars je vlastne LG LED Riešenia Obmedzené. Záruka je garantovaná: 5 sklad+servisné stredisko :USA/Kanada/EU/UK/AU skladu& repair center.Miestne rýchlo, Diskrétne zásielky.Nie ciel.Bez Dph.Po-predajný servis zaručiť. Kvalita je zaručená:Všetky naše svetlá sú postavené Svetovej triedy, LED čipy, vysokou účinnosťou ovládače pokročilé fanúšikov a inovovaný hliníkový chladenie, chladiče zabezpečiť spoľahlivosť a bezpečnosť.

Štítky: anjel vankúš, bonsai, mars hydro kit, artifici kvet, hydrophonic rásť auta, 150w rásť led, rastú led, klas celé spektrum led rastlín biela, seedo, 300w rásť lampa.


( 5 Hodnotenie )

Počet