Fashionsta Sexy Satin Mini Šaty Žien Noc Strany Klubu Bodycon Leto Bez Ramienok Šaty Rameno Pevné Šaty Vestidos Nové

€18.00


Tipy:

Ako zistím, ktorý veľkosti na objednávku?

Vyberte veľkosť, ktorá najlepšie zodpovedá vašej najväčší merania (prsia, pás, alebo hip). Ak ste medzi veľkostiach, zvyčajne je najlepšie objednať väčšie veľkosti, takže máte priestor na pohyb, alebo niektoré zmeny, ktoré sa dá ľahko uskutočniť.

Doprava:

Položky sa budú dodávať do Číny Post Registed Air Mail zadarmo, a normálne dorazí v 15-26 pracovných dní (nemusia zahŕňať počas víkendov a sviatkov). Ale niekedy ide o 25 - 30 dní a viac vzdialenej oblasti. Že je závislá na nákladnej v rôznych krajinách. Sme tiež podporovať nasledujúce spôsob dopravy.

Spätná väzba:

Sme internetový obchod, každý náš zákazník a každá spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Ak ste atisfied s našich produktoch a službách,prosím dajte nám päť hviezd,a nechať pozitívnu spätnú väzbu po potvrdené objednávky. Naším cieľom star service a chcete si byť šťastný.

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo službu, kontaktujte nás prosím v prvom rade pred otvoreného sporu. Veríme, že akýkoľvek problém bude riešený v rámci dobrá komunikácia. Nikdy nezabudneme na to, ponúknuť najlepšie služby pre vás.Ďakujeme za vašu podporu.

Štítky: bodycon šaty ženy, tin šaty, cami pajama nastaviť, eb saténové šaty, polka dot, africké dashiki maxi šaty, rameno hore, textílie satin, zelená pijama, biele mini šaty ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet