4Pcs Nové Nastaviteľné Plastové Zásuvky Deliče DIY Mriežky Rozšíriteľná Zásuvkové Deliace Kravaty, Ponožky Podprsenka Kuchynskej Zásuvky Stôl Organizátori

€4.62


Zaujímavosti

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Funkcie: 1. Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, je bezpečné a odolné. 2. Vhodný pre desk zásuvky, skrine, zásuvky, toaletný stolík, kufor priestoru, skrine, atď. 3. To nie je len môže ušetriť miesto a čas hľadať veci(spodná bielizeň, ponožky ,kravaty, atď.), ale tiež môžete udržať vaše zásuvky čisté a upratané . Ako používať: 1. Štipka prsty potrebné zachytiť otvor v strane, mať potrebnú dĺžku, a zlomiť to. 2. Nemôžu byť obnovené po zlomiť, takže budete musieť určiť dĺžku pred zlom. 3. Ukázať svoje kreatívne, zostrihané do pozrite sa, čo potrebujete.

Špecifikácia

Materiál: Plast Farba: Biela, Modrá, Zelená, Ružová Veľkosť: 24.8*7 cm/9.7*2,7 palca, 32.7*7 cm/12.8*2,7 palca Množstvo: 4 ks

Poznámky

- 1-2mm chyba môže existovať v dôsledku ručného merania, farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť. - Ponúkame vám najlepší výrobok a službu. Ak máte akýkoľvek problém, prosím, dajte nám vedieť a my vám problém vyriešiť čo najskôr. Ďakujem.

Obsah Balenia

1 x clapboard deliče(4pcs)

Informácie O Produkte

Oznámenia

1. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.Môžete umiestniť objednávky, ako budete potrebovať, a budeme sa snažiť v našich silách, aby loď výrobky pre vás, akonáhle je to možné. 2. Ako pre colné daň, kupujúci by mal platiť za to. nebudeme podporovať akéhokoľvek colného poplatku. 3. Prosím, uistite sa, že príjemca informácie správne pri vytváraní objednávky. Ruský zákazníci potrebujú, aby nám celé meno.

Služby Zákazníkom

1. Všetky naše produkty budú starostlivo skontrolované a bude zabalený v dobrom stave pred odoslaním. 2. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 3.Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred tým, než nás negatívne alebo neutrálne hodnotenie.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Štítky: kuchynská bielizeň skladovanie, kuchyňa storag, nohavičky zásuvky, kuchyňa organizátori kuchyňa, Zásuvky, zásuvky oddiely deliče, kuchynský nástroj, siete kravatu invertného, cartoon plastové zásuvky, prenosné plastové úložné zásuvky.


( 1 Hodnotenie )

Počet