BIMUDUIYU Originálne Kožené pánske členkové Topánky Veľké Veľkosti 38-48 Loafer Dizajn Jazdy Mužov Ploché Obuv Sklzu Na Pánske Topánky Moccasin

€27.61


Vitajte v našom obchode! Prajeme vám šťastný nakupovanie

Prosím, neváhajte a kontaktujte ma, ak máte akúkoľvek otázku. Budem robiť moje najlepšie pomôže 1.Veľkosť: CN Veľké Veľkosti 38-48. Prosím, aby 0-1.5 cm chyby spôsobené ručné meranie 2.Prosím vyberte si veľkosť podľa dĺžka nôh, (nechcem vyberte si veľkosť podľa vašej krajiny obvyklého veľkosť !!!) 3.Výber veľkosti nie je v štandardnej NÁM Veľkosť, Topánky značka čínskeho veľkosť alebo dĺžka nôh. 4.US veľkosť 10=CN veľkosť 270=Fit dĺžka Nôh 27-27.5 cm, 27-27.5 CM znamená, dĺžka nôh len. Dĺžka nôh ≠ stielka dĺžka ≠ podrážka dĺžky. 5.Vzhľadom na odlišné zobrazenie a streľba uhol, môže existovať malý farebný rozdiel

BIMUDUIYU Módne Originálne Kožené pánske členkové Topánky Veľké Veľkosti 38-48 Loafer Dizajn Jazdy Mužov Ploché Obuv Sklzu Na Pánske Topánky Moccasin

Zásielky

www.tantra-egypt.sk bude kontrolovať, či z vašej kreditnej karty, a to sa tak 24 hodín. Potom Položky bude odoslaný do 2-5 pracovných dní. Shippment bude rozšírený na Čínskych Sviatkov. Pre kupujúceho, ktorí nemajú nákup záznamy, pls, starostlivo skontrolujte, či vaše kontaktné informácie, aby sa zabránilo chybám sa stalo.

EMS 4-7days, niekedy 7-10 dní odľahlé oblasti.

DHL 3-5 pracovných dní, okrem víkendu.

Čína Príspevok Air Mail normaly dorazí do 15 až 30 pracovných dní, niekedy pre colné a počasie problémy a odľahlých oblastiach, bude na 30-60 pracovných dní.

Cla

S ohľadom na clo a DPH, to závisí od vašej miestnej colnej politiky, a všetky tieto náklady musia byť hradí kupujúci sám. Keď obdržíme vašu objednávku, sme vyplňte ju podľa skutočnej výške, ale budeme vyvinú úsilie, aby sme vám pomohli, pre veľký počet objednávok, budeme rozdeliť na niekoľko parciel na odoslanie.

Výmena

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom. Poskytujeme kvalitné výrobky. Ak nájdete chybu v náš produkt, dajte nám prosím vedieť okamžite, to je dôvod nášho výrobku sám, my bude zodpovedný za riešenie pre vás.

Štítky: ankke topánky bežné, doplnky, módne obuv, muži topánky mokasíny skutočné semiš, pánske topánky pravej kože eco, muž obuvi, originálne kožené milenca topánky, muži welet, nepremokavé topánky vody, topánky, bežné mužov obuvi.


( 3 Hodnotenie )

Počet