2 Farby Požičovňa Headset Inštaláciu, Odpojenie Nástrojov Bicykli Stredová Pohár Stlačte Fit Nainštalovať Nástroj

€15.47


Funkcie:

*1. Obojstranné rovine axiálne ložisko, inštalačné práce úspory. Podržte rukoväť s oboma rukami a pomaly vyvíjať tlak počas inštalácie. Venovať pozornosť pozorovať, či je headset alebo stredová je naklonená a uzavreté so zodpovedajúcou kľúča alebo nastaviteľný kľúč. Krok za krokom, odporúča sa nainštalovať len na jednej strane, v čase.

*2. Zliatina hliníka ryhovanej rukoväť, dve bočné rovine axiálne ložisko.

*3. Zliatina hliníka horné/dolné stlačením bloku. Nové hliníkové zliatiny materiálu, CNC jemné sústruženie, galvanické ošetrenie, anodizovaný povrch.

*4. Tlak blok dizajn, na zadnú stranu sa používajú na zostavovanie press-v spodnej časti držiaku, a potopenie stôl je navrhnutý tak, aby sa zabránilo drvenie ložiska počas inštalácie.

*5. Úspora času a práce-ukladanie, ložisko prijíma mazacie loptu, pracovno-úspory prevádzky, nie je ľahké na squeeze.

Bezpečnostné opatrenia:

Tento odkaz nástroj je rozdelený do inovované stlačte-v nástrojov a výkonu, stlačte-v nástrojov. Press-v nástrojov môžete nainštalovať najčastejšie headsety na trh a niektoré stlačte-v stredová odstránenie nástroje predvolene podporovať iba headset odstránenie podľa vašich potrieb.

Pri stlačení do headsetu, aby sa ložiská alebo loptu komponentov v headset prvý, a potom začať prevádzku, aby sa zabránilo poškodeniu.

Špecifikácia:

Štýl 01

Štýl: výkon headset, stlačte-v nástrojovej

Váha: cca 456 gramov

Model: HST-02

Materiál: anodizovaný povrch hliníkovej zliatiny ryhovanej rukoväť

Funkcie: Jednu rovinu axiálne ložisko

Štýl 02

Štýl: Inovovaný headset, stlačte-v nástrojovej

Váha: cca 482.5 gramov

Model: HST-03

Materiál: anodizovaný povrch hliníkovej zliatiny ryhovanej rukoväť

Funkcie: Dve bočné rovine axiálne ložisko

Package Listing:

1 * Misa nastaviť, stlačte-v nástrojovej

Pripomienka:

1. Všetky obrázky boli odborne kalibruje, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázky a objekty, ktoré vidíte. Prosím pochopiť.

2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: vyplňte zbraň, 219 reťazca, extraktor pedalier stlačte fit, bicykel riziko, motocykel pozastavenie nástroj, zakrivené požičovňa headset, 3 rýchlosti freewheel, koniec hlavovom, požičovňa stredová nástroj, preprava bicyklov.


( 0 Hodnotenie )

Počet