LEDTENGJIE Auto Nárazníka Upevnenia YT-3428 7mm Otvor Nit Držiak Zatlačte Kryt Motora Výbava Panel Klip Spojovacie prostriedky pre Chrysler auto

€6.24


LEDTENGJIE Auto Nárazníka Upevnenia YT-3428 7mm Otvor Nit Držiak Zatlačte Kryt Motora Výbava Panel Klip Spojovacie prostriedky pre Chrysler auto Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Nit post tlak, rozširuje nohy pre rýchle a trvalé upevnenie. Široko používaný pre auto, blatník, nárazník, dvere, leaf predstavenstva alebo iného auta suface . Tieto nity sú vyrobené z plastového materiálu Použitie: vhodné pre mnoho automobilov. Jednoduché použitie. Poznámka: (1) Všetky vozidlá majú celý rad rôznych klipov. Rôznych modelov v rôznych veľkostiach a neexistujú žiadne univerzálne klipy. Prosím, skontrolujte, ako veľa ako je to možné, pred nákupom. (2) Máme továrne na výrobu automobilov upevnenia klipy a ďalšie auto diely. Naše klipy majú prísne štandardy kontroly kvality a sme sú CE certifikované. (3) Ak nenájdete klip chcete, môžete zanechať odkaz a pošlite jasný obrázok produktu a veľkosti. Odpovieme vám do 24 hodín. (4) Všetky naše produkty sú podporované veľkoobchod. Pre veľkoodberateľov máme dodatočnú zľavu.

Štítky: výbava panel klipov bmw, 7mm klip, muž, auto klipy, jar klipy automobilov, 7mm plastové nity, suzuki alto výbava, auto plastové nity, výbava panel klip chrysler, auto clip výbava, auto klip pre.


( 1 Hodnotenie )

Počet