Zimné pánske soft shell assault nohavice fleece nohavice plus veľkosť taktické nohavice teplé, vetru a vode vojenské nohavice

€36.37


Spätná väzba 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš 5-hviezdičkový chvály. A poskytnúť 5 hviezd, podrobné klasifikácie vašej objednávky. Určite sa vám pozitívnu spätnú väzbu. 2. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívne hodnotenie. Zaručujeme, že budeme riešiť vám 100% všetkých problémov. zadarmo 1. Čas prípravy: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, ignorovanie zostávajúce spracovanie dní. 2. Nie je obmedzený objednávky/hodnota v našom obchode. Ponúkame akékoľvek množstvo a hodnota dopravou zdarma po celom svete 3. AFO / francúzskej polynézie / DPO dodanie Ospravedlňujeme sa za p. Ach, vojenské poštových schránok a adresy (APO, francúzskej polynézie) nie je možné odoslať. doprava Vrátenie a výmena Máme kontrole kvality tím otestovať, či produkty, ktoré si objednať pracuje správne, predtým, než sú balené a dodávané pre vás. Ale skôr, ako kúpu, je potrebné starostlivo potvrdiť veľkosť vaše šaty (veľkosť je zobrazené v spodnej časti každej položky). Poznámka: Po odoslaní vašej objednávky, nemôžeme akceptovať výmeny alebo zrušenie. Keď ste nahlásiť problém, tieto informácie je potrebné: - - obj. číslo ----Obrázok/video chybný účet. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás! Naše záruky Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou kúpy, môžete ho vrátiť alebo vymeniť tovar do 30 dní od dátumu dodania. poradie: 1. Položky prijaté do 30 dní od dátumu dodania. 2. Prijaté položky sú nepoužitý, nepoškodený a uchovávané v originálnom balení. 3. Návrat nákladnej bola zaplatená kupujúcim.

Štítky: batoh taktika, gill dážď nohavice, coban, slim dážď nohavice, batoh assault, Assault Pack, eva dážď nohavice, útok taška, dážď žena nohavice, vysoké dážď nohavice.


( 0 Hodnotenie )

Počet