UMGODLY Vysokej Kvality Fahsion Medený Prsteň Žlté Zlato Farba Tropickej Džungli Multicolor Zirconia Toucan Kolo Krúžok Žien Šperky

€14.51


1. Ak výrobky nie sú rovnaké ako desription alebo zlomené v tranzite. Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás. 2. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a budete musieť zaplatiť za návrat poštovné náklady 3. Môžete nás kontaktovať na Trademanger alebo odchode nám správu na www.tantra-egypt.sk, alebo pošlite nám e-mail, Budeme reagovať na vás do 24 hodín, do 36 hodín na Víkend Náš pracovný čas: GT AM 8:30~ 6:00 PM

1. Ak máte akékoľvek otázky alebo akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo on-line,Budeme radi pomôžu a snažiť sa dostať späť k vám do 24 hodín.

2. Vaša spokojnosť, naša snaha. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetky kupujúcim pri objednávke skončil. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, úprimne vás pozvať na dovolenku nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre hodnotenia, To bude mať len 1 minúta.

3. Ak ste nespokojní s ňou, prosím, napíšte nám pred odchodom negatívne alebo neutrálne alebo skóre 1 alebo 2.Budeme sa snažiť vyriešiť k vašej satisfactoy a aby vaše nákupné skúsenosti príjemný tu.

Štítky: plyšové toucan, cartoon toucan, pin toucan, tlač toucan, toucan umenie, prípade toucan, toucan stenu, tropic, tucan, denis.


( 1 Hodnotenie )

Počet