24x10mm Krásne Roztomilé Kvapka Vody Vytvorený Fialová Tanzanite Pre Sestru Strieborné Náušnice Veľkoobchod Drop Shipping

€4.12


Popis:

Drop Shipping je vítaná

Drahokam Liečba:Vytvorené Vyhrievané

Jednoznačnosť: AK chcete VVS

Jednotka položky: 1 Kus

Ostatné: Elegantný, jednoducho a krásne!!

Lesk: Atraktívne

Platby :

Súhlasím Viazaný, kreditných kariet a PayPal

Doprava:

Každá položka sa dodávajú s doporučenou poštou tak, že môžete sledovať stav dopravy on-line. Prosím skontrolujte prepravné čas www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava。

Vracia:

Súhlasím vracia bez uvedenia dôvodu kupujúci obdrží po ich do 14 dní. Ak máte akékoľvek problémy, prosím e-mail nás a my vám radi s vami spolupracovať. Všetko sa vracia, musí byť v pôvodnom stave a nikdy nosené.

Spätná VÄZBA

Ako vždy, ďakujem vám za vašu podporu. Budem pokračovať, aby sa viac jedinečné šperky a poskytovať čo najlepšie služby pre každého. Som spravodlivý a ľahko hovoriť. Prosím, nechajte ma pozitívnu spätnú väzbu všetky položky. Ak máte pocit nespokojnosti s všetky svoje produkty alebo služby, Prosím kontaktujte ma a ja vám pomôžem, aby to riešili. Prosím, nenechávajte ma nič negatívne, netural a ja vám pomôžu vyriešiť ju. nosenie.

Všetko Najlepšie,

SheCrown Šperky Spoločnosť

Štítky: drop náušnice s turmalín, prírodné fialová tanzanite, muži turmalín, rastlina fialová, 925 silver, láska sestra, tanzanite vintage, tretej ríše, fialová žena, peridot band.


( 3 Hodnotenie )

Počet