5,8 " s Vysokým Rozlíšením Obrazovky, Zelená Inteligentný Mobilný Telefón 512MB+4G 2 Mpix 2000mah Odtlačkov prstov Odomknúť

€29.48


Funkcie:

1. 5.8 palcový full screen: Ako kvapka vody na obrazovke, každý jasný displej je nový ехрепепсе, s 5,8-palcový full displej, displej pomer je rovnako vysoká ako 91%, čo vám umožní zažiť а širšie zorné pole. V hre a videá, obsah je zobrazený viac, a telefón je stále smal a svetlo.

2. Silný 8 core procesor: Reshaping android plánovanie prostriedkov mechanizmus, čo výrazne znižuje pravdepodobnosť stagnácie, havárie a pod., tak, že môžete ukradnúť červená pakety rýchlejšie. Kľúčové skúseností medzi hry motory, hrá veľké hry, hasgreatly zlepšil rýchlosť siete, frekvenciu snímok a obrazových hebkosť.

3. 512MB + 4GB flash pamäť: 512MB veľké pamäte a 4 gb úložného priestoru, zabezpečiť hladký nakládky obrazovky, spoločné hry procesu pobyt v pozadí, rýchlo prepnúť na ďalšie aplikácie v priebehu niekoľkých sekúnd, a nie strach z toho, že zabil aj keď zavesil na dlhú dobu.

4. 2 milióny predná kamera chrumkavé a jasné: telefón tiež balené 2 milióny samostatne kanica, aby si zachovala svoj vlastný úsmev alebo drahých pamäte v vynikajúcu zrozumiteľnosť.

5. 2 milióny zadné kamery: Prijať dual-core senzor, a zaviesť Al umelej inteligencie, post-rýchle dvojité-shot, pridať obrázok technológie, a potom spolupracovať s Al scény fotoaparát, Al podsvietenie foto, Al portrét zloženie, nech mobilephone stať svoje profesionálne štúdio tím.

6. 2000mah big batérie: obrovský 2000mah batéria kapacita oslobodí vás od koncernu batérie odvodnenie počas vášho dňa. Navyše, inteligentný a pozorný Al batérie človek-prostredie zamrzne neaktívne aplikácie a znižuje nadmerné ukladanie do vyrovnávacej pamäte na uloženie morepower. To vám umožňuje paly bude, a nie je vylúčené, nie je potrebné sa obávať runing z batérie, pretože pomocou world' s poprednými ATL Li-ion battries.

7. Extrémne rýchla odtlačkov prstov odblokovanie: Okamžité uvoľnenie nádherné. Rýchlo odomknúť v 0.1 sekundách, aby sa ľahko brániť svoj mobilný telefón.

Popis:

Tento inteligentný telefón je multi-funkčné, vhodné na svadby, narodeniny, festivaly, kolaudačné párty, veľtrhy, reklama, zamestnanecké výhody, výročia, oslavy, obchodné dary, atď.

Špecifikácie:

Čip: MTK6572 quad-core CPU

Veľkosť obrazovky: 5,8"

Rozlíšenie: 480*960 pixelov

RAM: 512 MB

ROM: 4GB

Maximálna podpora rozšírenie: 128 GB

Predná kamera: 2 milióny pixelov

Zadná kamera: 2 milióny pixelov

Batéria kapacita: 2000mAh

Celý set hmotnosť: 0.32 KG

Package Zahrnuté:

1 sada* smartphone

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: bar odomknuté telefóny, zelená obrazovka, zamknuté odomknutá mobilné telefóny, pozadie garáž, mobilicity odomknuté telefóny, na pozadí zelenej obrazovke, hra tlač tričko, handričkou zelená obrazovka, chroma zelená, mi max 2 fingeprint.


( 0 Hodnotenie )

Počet