Skrutkových výstroj 3 M 13 zubov Vnútorný priemer 15 mm Vysoká Presnosť zub Skrutkovicová Prevodovka

€5.62


1.Sme sú zamerané na predaj rôzne druhy komponentov.Ako lineárne sprievodca, gule posádky ,ložisko,na motor,vodič,spojky,vreteno,invertor ,presuňte reťazca,napájanie gears a stojany a iné časti strojov. 2.Ak potrebujete viac komponentov, 3.Ak chcete niektoré súčasti sú prispôsobené na mieru! 4.Ak tam sú niektoré problémy( vrátane: množstvo,kvalitu,chýbajúce a tak ďalej) pre našich obchodných,prosím, kontaktujte nás čo najskôr,ponúkame vám dobrý spôsob, ako vyriešiť naše problémy. 5 . 6. Všetky výrobky, ktoré predávame môže prijať hromadné objednávky s lepšie ceny a nižšie náklady na dopravu. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek požiadavky, sme úprimne chcú usadiť dlhú obchodné vzťahy s vami.

1pcs Skrutkovicová Prevodovka

45 stupeň skrutkových prevodovky má dobré záberové, stabilný otáčania, nízka hlučnosť, veľký krútiaci moment a veľká náhoda. Zaťaženie na každý pár ozubených kolies je znížená, a nosnosť prevodovky je zlepšiť. Počet náhodných zuby môžu byť uzavreté forma prenosu pomer. Predám 2 tvoria 90-drive krútiaci moment interlaced výstroj. 45 stupeň skrutkových zariadenie môže byť použité ako 90 stupňov kormidlového zariadenia. Štandardné vŕtanie s top drôt pre jednoduchú inštaláciu. Výstroj je hobbing proces s presnosťou 8 krokov, vnútorný otvor je čistý, tolerancia je H7 a montáž odbavenie musí byť zvýšila o 0,2 mm. Takto je teoretická centrum vzdialenosť každého zuba číslo montáž, pre referenčné účely, špecifické údaje sa vzťahujú na aktuálne podmienky.

Skrutkových Výstroj(prosím, kliknite na položku obrázok kúpiť to, čo budete potrebovať) Skrutkových Výstroj

Štítky: skrutkových výstroj stojany, lietadlo skrutka, fanúšikov rc, microservo, 11 ozubením, Mosadz Výstroj, malé šikmé výstrojom, gears výstrojom, 15 zubov, miniatúrne skrutkovicová prevodovka.


( 0 Hodnotenie )

Počet