Nové Módne Scrunchie Elastické Sledovať Pásmo pre Samsung Galaxy Sledovať Aktívny 2 Gear S2 S3 Klasické Hranici Náramok Vytlačené Textílie

€2.34


100% Nový a vysoko kvalitné. Bavlna,Polyester,Nerezovej ocele.Na scrunchie Sledovať kapela uvoľnene, dĺžka cca 13,5 cm, čo je o niečo voľnejšie ak máte menšie zápästie. Tento scrunchie kapela je perfektný doplnok pre vaše hodinky, kľúčom, alebo vlasy kravatu.hrubé elastické, ideálne pre vaše zápästie veľkosť,tam sú tiež rôzne klasické výtlačky, aby ste si vybrali z. Osobné Hodinky s týmto rafinované nahradenie zápästie band.(VŠIMNITE si prosím:NIE sledujte!) Scrunchie Elastické Apple hodinky kapela je navrhnutý s dvojitým tlačidlo poistenie skladacia spona na oboch stranách. Dodáva sa s vycibreným ocele konektory, ľahko vziať preč a nainštalovať, ktorý uzamkne sledovať presne a bezpečne. Package: 1 x Watch Band (Pozor Nie je Súčasťou balenia). Poznámka: Prosím, aby chyby farby z rôznych monitory a opatrenia ruky.

Štítky: correa samsung galaxy sledovať aktívne, hodinu aktívneho 2, samsung galaxy sledovať aktívny 2 44 mm pár, náramok garmin, fenix popruh, garmin, vivoactive 4, 23 mm, kožený remienok, garmin predchodcu 235, pre samsung výstroj s3 popruh.


( 4 Hodnotenie )

Počet