80 g/Fľaša Baktérií v Kapsule Pre akvárium Rybník Čistenie Vody Probiotiká Bio-Nitrobacteria Kapsule Pre Akvárium Vody Čistenie

€3.03


Popis Výrobku:

Typ Položky:Akvárium Bio-Nitrobacteria Kapsule

Hmotnosť:80 g(cca 150 tabliet)

Kvalita Záručná Doba:2 Roky

Funkcie:

Hlavné zložky:

Účinné životaschopných baktérií (>200 miliárd CFU/g) sú bohaté na desiatky užitočných mikroorganizmov, ako sú nitrifikujúcich baktérií prášok, nitrosobacteria, Pseudomonas erythrocyte, photosynthetic baktérie Bacillus, kvasiniek, baktérií mliečneho kysnutia, Gram-pozitívne actinomycetes, kyselina maslová kyselina baktérie, a rastové faktory, ako sú L-kalcium laktát, jednej bunky, bielkoviny a stopové prvky.

Funkčné vlastnosti:

S synergický efekt nitrifikujúcich baktérií a iných prospešných baktérií, čistenie vody funkcia je dobré, a tým stabilizáciu PH vody a kvality životného prostredia a zníženie počtu výmenou vody. Rozklad ryby trusom, návnad, škodlivé riasy, a organické odpady. Degradácia amoniaku dusíka, dusitan, dusičnany a iné látky vo vode. Posilnenie anti-stresového schopnosť vaše ryby. Odstrániť zápach z vody telo a aby voda jasné a transparentné.

Použitie metódy:

V akváriu prostredia, jeden kus je kladený na každých 100 litrov na prvý raz, a potom pol kus je dať v každých 10-15 dní po výmene vody. V outdoor krajiny bazén, dva kusy sú umiestnené v každej tony vody na prvý raz, a potom jeden kus je dať v každých 10-15 dní alebo po výmene vody.

Jednoduché uskladnenie: Vyhnúť svetlo, tesnenia, vlhkosti-dôkaz. (Teplota vody nad 15 stupňov).

Balík Obsahuje:

1 x Akvárium Bio-Nitrobacteria Kapsule(1 fľaša)

Štítky: akvárium ozdoby star wars, akvárium cleaner, baktérie, zadarmo keto, pre fekálneho, útes nádrže, , akvárium baktérie, akvárium čisté, rybník vákuum, batéria recharg.


( 3 Hodnotenie )

Počet