Ženy Crossbody taška Kvet Spojok Crossbody taška Kvetinový Kabelku Zlata Reťazca Perly Korálkové Večer Tašky Na Ples Svadobné Hostiny,

€14.93


Ženy PVC+ textílie Kvet Spojok Crossbody Kvetinový Kabelku So zlatou Reťazcom Perál Korálkové Večer Tašky Na Ples Svadobné Hostiny, Ide

Ručne. Každý komponent je pripojený pevne.Posilnené reťaze nie zlomiť.

Ľahko zmestí mobilný telefón, Peňaženku, Kompaktný zrkadlo,lesk na Pery, balíček žuvačiek atď.váži cca 1 LB.

Vhodné pre mnoho udalostí: prom, školenia, svadby, party, zoznamka, zlúčenie rodiny, hostiny, atď. Perfektný darček pre svadobné, bridesmaid, manželka, matka, priateľka, Vianoce.

Panel je vyrobený z prvotriednej akryl, jasné, transparentné farby ,ružové zlato kovový rám a hasp uzáverom. Povrch sú zdobené rôznych perly a umelého saténu kvety

Ľahko zmestí mobilný telefón, Peňaženku, Kompaktný zrkadlo,lesk na Pery, balíček žuvačiek atď.

farba:Foto Farba

Materiál:PVC+ textílie

veľkosť:17.8*11*4.9 cm

Obsah Balenia:

1*Kvet akryl kabelku

1*Zlatá reťaz

Upozornenie:

Táto nádherná kabelka je handmade, takže kvet miesta sú rôzne pre každú z nich.

Zosilnená reťaz nie zlomiť.

V záujme ochrany položky nebude vypadáva z spojka,že spona možno trochu tesný pri prvom použití,to bude lepšie po pár krát otvorené a zatvorené.

Buďte opatrní, že kabelku a reťaz sa môže poškrabať satin/hodváb oblečenie a vlasy.

Spojka je jasný a žiarivý, ale jemné,prosím, vyhnúť sa ostré predmety .Uložiť do bublina zábal taška, keď sa nepoužíva, aby sa zabránilo poškriabaniu.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: 200 cigariet prípade, zviera icom náčrt, vodné rastliny urob si sám, 200 palcový 43 obrazovke, 200 00104c displej, 200 papierový poznámkový blok, ajax náhrdelník zlato, 20 volt dc adaptér, ajax alarm wireles.


( 0 Hodnotenie )

Počet