Horúce nehrdzavejúcej ocele deväť-sekcia wu shu bič bojových umení múzických boj proti osem hrán 9-sekcia sanderswood bič chladné zbrane

€24.40


Horúce nehrdzavejúcej ocele deväť-sekcia wushu bič hovädzie kože bojových umení múzických boj proti osem hrán 9-sekcia sanderswood bič

Bič a bič hlavy pomocou 304 nerezovej ocele odlievanie, proces odlievania, pridajú nejaký pomocný materiál pre udržanie tvrdosti, tak môže byť absorbované magnet, cowhide anti-protišmykové rukoväte.

1 bič rukoväť +9 oddiel bič +1 bič hlavu, celkom 11 oddielu. (3 pripojenie krúžky)

Rukoväť materiál: Nerezová oceľ, Hovädzie kože, Sanderswood atď.

Hmotnosť: Rôzne vzory majú rôzne váhy, vhodné pre rôzne osoby do praxe.

Dĺžka: 130 cm -152cm, mierne odlišná.

Bič vzory: Hladký povrch, Osem-hrany, Viacnásobné hrany, Tekvice, Guľaté lopty atď..Prosím na vedomie.

Ak chcete zobraziť ďalšie podrobnosti, pozrite si prosím nižšie obrázky a starostlivo vyberať. Vďaka.

----------------------------------------------------

Všetkým drahí priatelia a kupujúcich:

a) Prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je váš potvrdil adresu.

b) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Je lepšie informujte sa u svojho miestneho colného' rules, ak je to potrebné.

c) O tom, ako napísať hodnota na prepravné doklady, mohli by ste nám povedať priamo. Ak nie, budeme písať ich podľa seba. (Najmä niektoré krajiny majú prísne pravidlá na to, prosím, aby viac pozornosti, Vďaka.)

d) Normálne, budeme dodania tovaru zo strany predávajúceho\ \ 's tak, aby ste si vybrali, ale môžeme zmeniť prepravu spôsobom, ak je to potrebné. Pretože rôzne krajiny majú rôzne express výhodu. A tiež sme si mohli dostať výrobky rýchlo. Preto si vyhradzujeme právo zmeniť, okrem toho, že máte špeciálne potreby. w ish by ste mohli pochopiť a prijať. Mimochodom, všetci z nich majú sledovacie číslo.

Vďačný za vašu podporu, aj naďalej budeme poskytovať vám kvalitné výrobky a dobré služby, vám veľké zľavy. Ak by ste mali akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás v čase.

Prajeme vám majú radi nakupovanie v našom obchode. Vďaka.

S úctou,

Lucamino Športové Obývacia Obchodu Jof

Štítky: fouet kuchyňa, hračka zbraň, shaolin bič, jednotné wushu, naginata, kožený bič, oštep, obrana bič, démon vrah kimetsu č yaiba cosplay meč, rýchlo nôž.


( 2 Hodnotenie )

Počet