Stropné Svetlá 5 Režimov Bike Led Osvetlenie Set USB Nabíjateľné Bicyklov Svetla Svetlometov Bicyklov Svetla USB Nabíjanie

€3.13


67449 Kúpiť Kúpiť Kúpiť

Funkcie:

1. Vodotesný: sú odolné voči vode, vhodné pre rôzne nepriaznivé poveternostné podmienky, vrátane dážď, sneh, hmla a Rosa.

2.USB Nabíjateľné Svetla: Led stropné svetlá sú ľahké USB nabíjateľné. Žiadne výmeny batérie. Bike led svetiel, sada obsahuje 2 USB káble.

3.Trvanlivý a odolný voči vode: Nabíjateľná stropné svetlá postavený s odolné plastové a hliníkové zliatiny, extrémne odolné, výborná pevnosť v tlaku.

Popis:

Cyklistické svetlo nastaviť prísť s vysokou ťažnosť silikónové montáž popruhu, je to veľmi jednoduché, aby sa uvoľnili a opraviť, žiadne iné nástroje potrebné na to, a môže byť namontovaný na všetky časti bicykla.

Špecifikácie:

Farba: čierna

Materiál: ABS

Veľkosť: 14.8*11*4.5 CM

Package Zahrnuté:

1 * Vedúci svetlo

1 * Zadné svetlo

2 * USB kábel

2 * Držiak

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: anjel vankúš, 8 ft led trubice, požičovňa časti veľké, 2000l led svetlomet, barrette česať vlasy, malé prilba bicykel led svetlo, led hmlové svetlá kizashi, citroen c4 7, led skrutka, muži camping svetlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet