Senior Čierne Auto Vosk Poľské Farby Starostlivosti Nepremokavé Poškriabaniu Oprava Auta Údržba Crystal Ťažké Auto Vosk Poľský Scratch Remover

€7.52


Senior Čierne Auto Vosk Poľské Farby Starostlivosti Nepremokavé Poškriabaniu Oprava Auta Údržba Crystal Ťažké Auto Vosk Poľský Scratch Remover

Odrážky: 1、Obnovenie Lesku: Oprava jednoduché škrabance, manipulácii trochu farby lak, starnutie farba, eliminuje ťažké-na-pranie škvŕn, takže auto je farba povrchu vyzerať trápne, zvyškový vodu-odpudzujúce škvrny, kalné vody a nečistôt a prachu je ťažké kryt.

2、Znížiť Náklady na Údržbu: Znížiť náklady idú do obchodu na udržanie vozidla každý mesiac, môžete ho používať doma, jednoducho a pohodlne.

3、Vysoká Teplotná Odolnosť: Po použití auto vosk, bude vaše auto sa nemali báť slnečné ultrafialové lúče v lete.

4、Vysoká Kvalita Materiál: vyrábané s prírodných palmových, non-jedovaté a non-znečisťujúcich (ale pozor na deti).

5、Odolné a majú Dlhú Životnosť: Aby vaše auto viac po použití a zvýšeniu životnosti vášho vozidla.

Senior Čierny Vosk Na Starostlivosť O Farby Nepremokavé Starostlivosti Poškriabaniu Opraviť Auto Styling Crystal Ťažké Auto Vosk Poľský Scratch Remover

【Description] vyzýva

Farba: čierna auto vosk

Názov: Pevné auto vosk

Kapacita: 200 g

Použiteľné modely: čierne auto

Poznámka: Skladujte v chladnom a suchom a vetranom mieste.

【Funkcie] vyzýva: profesionálne infiltrácia vzorec, účinne odstrániť škvrny farby a mierne dusnatého s hlavnou, trezor, dekontaminácia, nebolí farba ak chcete obnoviť pôvodný lesk laku až poskytuje trvalú ochranu.

【Pokyny] vyzýva:

1. Očistenie tela, rohy šité s pištoľou na suché vody;

2. Použiť vosk rovnomerne na povrch skicár; počkajte 10 minút;

3. Potom utrite vosk starostlivo vysušte uterákom;

4. Použite malý kefka na čistenie zostatková vosk vnútri kútov rohy; je potrebné nástroje a produkty: Tento produkt, vzduchovky, malé hubky ﹑ mokrý uterák ﹑ suchý uterák ﹑ malý kefka; doba výstavby trvá asi 40 minút.

【Zoznam] vyzýva:

Autoservis Vosk x 1

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)

Platby :

• Prijímame Alipay, Západ Únie, TT, Bankový Prevod , QIWI Peňaženky, WebMoney , Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.• Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky• Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

• Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.• Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný• ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas holidaysOur Misiách:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: parker olejové filtre, stealth black scratch remover, čierna farba sprej, linde čierna farba, auto poľský sprej, ny senior starostlivosť, mopar olejové filtre, čierny hodváb farba, modrá scratch remover, kožené sprej.


( 3 Hodnotenie )

Počet