Olej-ovládať Svetských Alfa Arbutin 2% + Ha 30ml Nadácie Kvapaliny Akné Mieste Odstránenie Prečistenie Pórov Jasné, Kože Tváre make-up

€5.42


Popis: 1. Alfa Arbutin znižuje škvrny a hyper-pigmentácie. Používa sa v 2% koncentrácii v porovnaní s normou koncentrácia. 2. S budúcej generácie forme kyseliny hyalurónovej pre väčší efekt. 3. PH tento vzorec je približne 4.9, ktoré sa ukázali ako najvhodnejšie PH, aby sa minimalizovalo degradácie Alfa Arbutin. 4. Ak podráždenie reakcia sa vyskytuje, by ste mali prestať používať a kontaktujte lekára. Používajte len podľa návodu na neporušenú kožu. 5. Znižuje výskyt slnečné škvrny s silné antioxidanty prirodzene. Tvár sérum môže odstrániť pehaveniu a inhibujú melanínu, a nechať si vlastné hladšie a pevnejšie pokožku. 6. Patch testy pred použitím sa odporúča. Pozrite si našu hĺbkové sprievodca patch testovanie. Uschovajte mimo dosahu detí.

Štítky: tváre olej, cosmet, čistiť tvár, rose voda, makup nastaviť, arbutin, riadnym skin care pack, make-up primer, kórejský make-up set, niacinamid.


( 0 Hodnotenie )

Počet