Papuče Dom pánske Topánky Domov Plyšové Schinelo Masculino Dom Papuče Milovníkov Mužov Dospelých Papuče Muž, Zimné Topánky, Papuče Kožušiny

€9.22


papuče spustiť malé, prosím, láskavo dve väčšie veľkosti, vďaka

Plyšové Syntetický jediným S=US 6~6.5=EÚ 37~38 (Dámske) M =US 7~7.5=EU 39~40 (Dámske) L =US 8~8.5=EU 41~42 (mens) XL=US 9~9.5=EU 43~44 (mens) XXL=US 10.5~11=EU 45~46 (mens) Tento papuče spustiť malé, láskavo vybrať si väčšiu veľkosť. Skvelé pre nosenie v interiéri domu domov spálňa, kuchyňa, jedáleň, pracovňa, študovňa, v Zime, na Jeseň&Jarné Obdobie.Ideálny pre Krst, Halloween,Vianočné darčeky alebo len bežné nosenie. Úžasný darček pre vaše med!

HRAVÝ VZHĽAD: Zábava nikdy vyhynie, keď bashful mačka skočí do hornej týchto domov papuče. Nájdete malý načechraný packa na každej vamp a sladké slová na ľavej topánky. Všetko je navrhnuté tak, aby ste získali domova pocit. TEPLÉ, ALE PRIEDUŠNÝ: Tieto nádherné zimné papuče mäkké semiš hornej, ktorá umožňuje stuffiness-free teplo, mierne priestranný tvar pre čerstvé prúdenia vzduchu a vlhkosť absorbujúce obloženie. NON-SLIP JEDINÝM: TPR získava obľubu pre ľahkosť, vysoká pružnosť a dobrú odolnosť voči kopírovania a konvertovania, tak tieto vnútorné papuče bude držať tvar aj v zlom stave a sú grippy dostatočne bojovať proti akémukoľvek náhodnému pošmyknutia. CHÔDZA NA VANKÚŠ: Mäkké a plyšové, semiš textílie sa zobrazí na obloženie, ako aj stielka maznať vaše nohy v miernom mäkkosť, umožňujúce vankúš-ako základoch. Zaoblené špice je postavený na umožňujú manévrovací priestor. UNIVERZÁLNY PRÍLEŽITOSTIACH: Ideálne pre akékoľvek použitie v interiéri, ako napríklad spálňa, obývacia izba, kuchyňa, jedáleň, kancelária, štúdiu, atď. Aj vy sa môžete pošmyknúť na tieto roztomilé papuče chytiť ráno papier alebo e-maily. Môže byť aj darčekom pre splnenie blížiace festivaly.

Štítky: formálne obuv muži originál, pre domáce, somar obuv muži, boot ugg, muži sveter, topánky ženy, dospelých produkt sex, papuče ženy, stuf hračka, topánky.


( 2 Hodnotenie )

Počet