JJRC Q90 plne Funkčné Kúsok Lezenie Sklon 45° 1/30 Diaľkové Ovládanie Vojenský Bojový Tank pre Chlapcov RC Modely, Hračky Vozidla Dary

€40.54


Kľúčové slová:

JJRC Q90

Svetlá & Realistické Zvuky

Vojenský Bojový Tank

RC Tank 1/30

Lezenie Sklon 45°

zbrane Účinok

Auto Demo

270 Stupňov Otáčanie Veže

Zvislé Otočenie Anjel Zbraň (nahor/nadol) Od 30°

Plne Funkčné Stunt Car

JJRC RC Tank 1/30 Diaľkové Ovládanie Vojenský Bojový Tank Hračka, Ktorá Strieľa so Svetlami & Realistické Zvuky RC Vozidla 270°Rotačný Vojenské Hračku Kamión (Vojenská Zelená)

Realistické zvuky streľby a zbrane akcie, keď oheň; Simulative Motor start-up zvuk, Zvuk Motora, guľomet Zvuk; Duel Rýchlosť Pohyb: Vpred / Vzad, Vľavo / Vpravo otočiť,Spin 270 Stupeň Veži Rotácie; Hlaveň môže byť Zvýšený 30 Stupeň; Vybavený Vysoko Uchytenie ; Všetky jazdné kolesá závesný systém RC auto je v 3,7 V 500mAH lítium-iónová batéria v 15 min dĺžka prehrávania. Batéria je jedinečne navrhnutý a vyrobený s vysokým RC racing výkon. Nádrž Rozmer: 8.2"L x 4.7"W x 4.1"H; Pripravený Na prevádzku; 2,4 Ghz technológia umožní až veľa tankov bitka zároveň krytý. Diaľkové ovládanie vozidla je najlepší darček k narodeninám alebo Vianočný darček pre deti, užitočné pre rozvoj detský spravodajstvo a cvičiť schopnosť. Ak diaľkové ovládanie auta pre deti, ktoré si dostal nejaký problém, kontaktujte nás.

Ďalšie Detaily :

Nádrž batéria: 3,7 V 500 Mah(súčasťou balenia)

Batéria: 4XAA batérie(nie sú súčasťou)

Čas nabíjania: približne 2 hodiny

Použitie čas: asi 15 minút

Ovládanie vzdialenosť:30 m

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- BOJOVÝ TANK 2.4 G Diaľkové ovládanie Simulované Recoil Sily Veži Rotácia 360° Otočná Tela

Pre Rodiny Čase Otec a syn môžu hrať a bojovať proti zvýšiť pripojenia SimulatedSound Účinok

2.4 G Diaľkové Ovládanie Boj proti vám Prináša vzrušujúce a zaujímavé bojové skúsenosti

Plne Funkčné Stunt Car

Diaľkové Boj proti , Boj medzi väčšie rozsahy pre viac zábavy.

Zbrane Účinok

Veža má automatická spojka. Stlačte loptu tlačidlo na diaľkovom ovládači, tam je zvuk loptu a zotrvačnosti trupu, zbrane účinok, simulácia spaľovania akcie.

Hrať Tank s rytmus hudba(Hudba sa dá vypnúť pomocou diaľkového ovládania), a blikajúce LED svetlá, čím sa vaše deti v rôznych vizuálnych a úžasný zážitok!

360°Rotácia v Objekte

Každej strane trate otáčať v opačnom smere zmeniť smer tela.

Auto Demo

Nádrž má automatický demonštrácia funkciu, stlačte automatické demonštrácia tlačidlo, nádrž bude automaticky preukázať súbor naprogramované demonštračné činnosti.

DIY Demo: stlačte tlačidlo raz, automobil vydáva pípajúci zvuk a vniknutí do programového funkciu. Stlačením ostatné funkčné tlačidlá na diaľkovom ovládači sa postupne program, funkcie, do pamäte, a potom stlačte programové tlačidlo automaticky zadať programovanie funkciu v poriadku. Funkčné klávesy môže prerušiť programového prehrávania.

Simulované Zvukový Efekt Napodobňovať Bojové Scény

Napodobňuje zvuky rakiet spustenie a guľomety vytvoriť dokonalý zážitok pre vás

Package Zahrnuté 1*RC Tank

1*Regulátor

1*Nabíjateľná batéria(vstavaný)

1*Nabíjací Kábel

1*Manuál

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 15 dní.

Položky sú dodávané do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase,prosím, kontaktujte

pre nás po prvé,budeme kontrolovať a riešiť to pre vás pripravujeme.Budeme odpovedať svoj mail do 24 hodín normálne. niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku.Ak sa nemôžete dostať na náš mail po uplynutí 48 hodín,prosím, skontrolujte spam, alebo sa obráťte na nás s inými mailovú adresu.

Návrat:

Ak položka DOA(Dead Príchodu),Môže Kupujúci vrátiť do 14 Dní,Budeme ho Nahradiť Nová položka po prijatí

DOA položky.Prosím, Kontaktujte nás Pred vami odoslané položky späť

Záruka:

Všetky položky Prísť so Základnými 3 Mesiac Predávajúci Záručný list,v prípade, že položka je chybné v 3 Mesiaci,poskytneme výmenu bez

príplatok(vrátane poštovného za poplatok)Po prijatí do Chybné položky.

Ak položka Chybná po 3 mesiace,môže Kupujúci stále odoslať ju späť,Budeme kontaktovať dodávateľa alebo Manufaktúry na Záruku.Kupujúci

M ight Potrebné zaplatiť Poštovné poplatok Za opätovné odoslanie nahradené položky.

Štítky: heng dlho rc, rc truck, tank top, plyšové, rc nákladné vozidlo, balsa rc model, m4 sherman, kovové henglong rc tank, remot ovládať tank, heng dlhé.


( 5 Hodnotenie )

Počet