Zimné Thermal Fleece Cyklistické Nohavice Ženy Dlhé Šortky Dámske Cyklistické Nohavice Fitness Pančuchové Nohavice Čalúnená Jazdecký Šport, Cyklistické Oblečenie

€20.79


modname=ckeditor LEOBAIKY Zimné Thermal Fleece Cyklistické Nohavice Ženy Dlhé Šortky Dámske Cyklistické Nohavice Fitness pančuchové Nohavice Čalúnená Jazdecký Šport, Cyklistické Oblečenie Nohavice Funkcie:

1. Materiálu: 80% Polyester & 20% lycra, vo vnútri je Zima thermal fleece textílie. udržať v teple, priedušná, vysoká pružnosť.

2. Nohavice nohy Anti-slip dizajn: anti-slip silikónovými pásikmi na dne, cyklistické šortky. v blízkosti-strih a pohodlné, aby jazda rýchlejšie a slobodu aj vtedy, ak Intenzívneho cvičenia

3. Plný sublimačná s Talianskom atramentu. svetlé farby, nie zmiznúť.

4. Gél Čalúnená: Najnovšie priedušná gélové podložky vnútri, cyklistické šortky, priedušné a pohodlné.

5. Na spodnej časti nohavice nohy má zips s Reflexné pásky, ľahké nosenie a zvýraznite reflexná, aby sa zaistila bezpečnosť jazdy v noci.

Charakteristika:

udržať v teple, reflexné zvýraznenie, zimné thermal fleece, Vysoko Priedušná a zimná tepelná textílie cyklistiku v konečnom dôsledku vás v teple.

Vhodné pre rodiny sezóna: Zimné FAQ: Prečo si Vybrať LEOBAIKY 1,LEOBAIKY je profesionálne outdoorové športy factory,Zamerať sa na cyklistické na 10 rokov. 2,LEOBAIKY v súlade s medzinárodnými štandardmi výroby. 3,LEOBAIKY už dlho registrované medzinárodných značiek, a populárny v Španielsku, Francúzsku a mnohých ďalších Európskych krajinách. Prečo LEOBAIKY cena je drahšie ako ostatné. Naše ceny sú primerané,nie Sme súťažiť o cenu, sme sa vykonáva len kvalitu. Sľubujeme, najlepšiu kvalitu pre vás. Prepravné Údaje:

1. Väčšina položiek budeme odosielame do 7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Všeobecne dodacia lehota je medzi 7-60 dní . Ale niekedy je to závisí od rôznych vlastné riešenie problému. Najviac času budeme doprava do Číny Post leteckou Poštou, doručenie prostredníctvom EMS,DHL TNT alebo FEDex sú tiež dostupné, ak je vaša objednávka viac ako 2 kg . prosím čakať s trpezlivosťou a prosím neotvárajte sporu. Ďakujeme za pochopenie. 2. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.Máme našej továrni,a veľa výrobkov na sklade, Naša spoločnosť sa nachádza v meste Shenzhen Čína,takže môžeme prepravu rýchlo. Vrátenie a Vrátenie: Ak sa vyskytnú nejaké problémy našich produktov, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis prvý pred vrátením alebo otvorení sporu, sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy za vás. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, alebo sme sa odmietne preplatiť. Za chybné položky, pošlite nám, prosím jasné obrázky.Vďaka! Spätná väzba: Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: molteni cyklistické šortky, beggy dlhé šortky, artic mx4, športové oblečenie pre ženy, hadice cyklistické nohavice žena, jersey santic, jazdecké nohavice, cubrebotas ciclismo, dlhé cyklistické nohavice lady, cyklistické nohavice.


( 1 Hodnotenie )

Počet