Bezpečnosť Práce, Topánky Mužov Obuv Tenisky Priedušná Anti-Rozbíjanie Ľahké Topánky Práce Nezničiteľný Tenisky S Oceľové Kaplnka

€12.43


Dropshipping / Veľkoobchod

Toto je špeciálny odkaz pre našich VIP zákazníkov. Na väčšine krajín dodacia lehota: 10-15 dní Dropshipping a veľkoobchod sú podporované, staráme sa o váš čas, tak sme sa snažiť v našich silách, aby vaše nákupné skúsenosti príjemný, hladký a bezproblémový. Dúfame, že sa vám bude páčiť rovnako ako my a majú skvelý nákupný zážitok tu. Pre veľkoobchodné prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte najlepšiu cenu. Náš sklad tím a logistika bude pracovať 24/7 získať položky na vás, môžete si byť istí, robíme všetko, čo môžeme na odoslanie vašich zásielok na zákazníka, akonáhle je to možné. Zákazník: koľko objednávok môžete zvládnuť za jeden deň? Odpoveď: môžeme proces a 1 000 objednávok denne. Zákazník: ako sa o kvalitu vašich výrobkov? Náš tím má odborné inšpektorov, ktorí budú kontrolovať každý výrobok pred odoslaním ho zákazníkovi. Zákazník: čo mám robiť, ak mám problém a chcem sa vás opýtať?Máte WhatsApp? Odpoveď: áno, môj WhatsApp: +86 17855890935. Zákazník: podporujete PAYPAL platby? Odpoveď: áno, sme už otvorili PAYPAL platby. Zákazník: to ste vyčerpali zásoby niektorých výrobkov? Odpoveď: Máme vlastnú továreň, zásobovanie je veľmi dobrý, prosím, nebojte sa! Zákazník: to, Čo by ste mohli urobiť, keď sú výrobky prišiel rozbité alebo dokonca nemal prísť kupujúceho? Odpoveď: Budeme znovu doručiť alebo sa vrátiť peniaze, aby ste sa v závislosti na aktuálnej situácii! Zákazník: Ako rýchlo môžete proces objednávky? Odpoveď:Všetky Dropshipping pokyny budú spracované v priebehu 48 hodín! Môžete použiť naše fotografie zadarmo, máme profesionálny balík tím, môžeme rýchlo zvládnuť na dennom poriadku.

Poznámka

1.Prosím, porovnať detail veľkosti s vy'before vášho nákupu. 2.Položka farba sa môže mierne líšiť,ako je farba v rôznych druh počítačové monitory môže byť trochu iný.

Štítky: nezničiteľný topánky kivini, sacai stebėtų, farba snehu topánky ženy, somar obuv muži, travail, bezpečnosť práce nohavice, bezpečnostné topánky steel toe, loafer mužov, oceľové hrot tenisky, muži móda.


( 2 Hodnotenie )

Počet