Prírodné Guasha Škrabanie Masáž Acupoint Tvár Starostlivosť o Oči SPA Masáž Škrabka Tvár Masér GuaSha Doska s Box

€4.09


Prírodné Guasha Škrabanie Masáž Acupoint Tvár Starostlivosť o Oči SPA Masáž Škrabka Tvár Masér GuaSha Doska s Box

Popis výrobku:

Xiuyu-odkazuje na Xiuyan jade, tiež známy ako serpentíny jade. To nie je iba jeden zo štyroch slávnych jades v Čínskej histórii, ale aj výrobkov z Číny národnej zemepisné označenie.

Xiuyan jade je bohatá na farby a dokončiť rôzne. Základné farby možno rozdeliť do 5 typov: zelená, žltá, biela, čierna a šedá. Farebná hĺbka súvisí s obsahom železa.

Výhody nosenia Xiuyan jade:

1. Xiuyan jade obsahuje rôzne stopové prvky, ktoré sú prospešné pre ľudský organizmus, pomáha zrýchliť krvný obeh, podporovať metabolizmus, zvyšuje enzymatickú aktivitu a tak ďalej.

2. Často na sebe Xiuyan jade môže hrať úlohu krásy a krásy. Zlepšuje vrásky, tmavé kruhy, kruhy pod očami, ktoré pomáha kozmetické výrobky preniknúť hlbšie do pokožky.

3. Dlhodobé nosenie Xiuyan Jade môže tiež posilniť nositeľa pamäti.

Ako používať:

1. Umývanie tváre s normálnou čistiace produkty.

2. Použiť nočné krémy na tvár a krk.

3. Použitie pohybmi smerom nahor presunúť guasha dosku jemne cez čelo,líca,okolo pier oblasti krku a dekoltu. Zatvorte oči a roll jemne cez vaše viečka ak máte opuchnuté oči, alebo kruhy pod očami.

4. Použite guasha na tvári a krku na 5 až 10 minút.

5. Použite guasha trikrát týždenne na redukciu liniek a vrások.

6. Vyčistite si guasha podľa návodu.

Zoznam balíkov

1*guasha board (s box/žiadne okno)

Špeciálne Tipy:

1. Každý jeden nie sú rovnakej farby, jade vzor, hrúbka, to je normálne. Ako tejto položky sú vyrezané spracované prírodného kameňa.Tam je farebný rozdiel v produkte.

2. Ako viete, jade tváre roller je krehké, ľahko sa poškodeniu pri preprave, aj keď sme pack je veľmi opatrne. Ak sa zobrazí rozbité roll masér, prosím, kontaktujte nás pre nový.

3.Výrobky sú vyrábané ručne a merané ručne. Tam sú chyby vo veľkosti.

Štítky: guasha massag, derma roller, spa whirlpool, kefa spa spin, horúce kúpele, jade valčekov v rubrike, Deciniee, gua sha škrabka, guasha jade prírodné, gua sha kameň.


( 1 Hodnotenie )

Počet