DOPRAVA ZADARMO Universal Zmätený Hliníkové Olej Chytiť Môže Nádrž Nádrž / Olej Nádrž S Filtrom WLR-TK64

€18.59


WLR RACING - Zmätený Hliníkové Olej Chytiť Môže Nádrž Nádrž / Olej TankWith Filter UniversalWLR-TK64

Použitie: Univerzálne . Nemôžeme sa zmestili všetky modely v zoznam kompatibility. Avšak je to Universal Oil Catch Tank PRICHÁDZA DO 9 MM a 15 mm montáž bude pracovať s iným autom.

Vlastnosti a Výhody:

Ver.2 armatúr systému a Oddych systému. Vnútorný ozvučnice DUAL komory filtra Chytiť. Olej môže Chytiť chytiť oleja a vlhkosti v blow-plynom, ktorý spôsobuje, že uhlíka a kalov build-up v sacom systému a motora. Všetky olejové pary vylúčený váš prepĺňaný motor skôr, ako to môže poškodiť vaše autá výkon udržuje motor čistý aj za tvrdé podmienky jazdy. Chytiť si udrží sa na Špinu A Olej Dostať Dovnútra Vášho Motora, z vášho príjmu systému. Zvyšuje výkon motora a Predlžuje váš motor život Zahŕňa Hadice, Svorky a Namontujte držiak Vyrobený hliníka, ľahké, dlhotrvajúce.

Rozmery a Materiál: 9mm & 15 mm Montáž / Oddych Filter / veľkosť 4.25" vysoká ( s oddych 6.5" vysoká ) x 2.25" priemer. Farba: Strieborná.Čierna Vyrobená Z Vysoko Kvalitného Hliníka.

Package Zahrnuté:

1x Oil Catch Tank. 2x 11 mm montáž( 6 mm vnútorný priemer ). 2x 13mm montáž( 8.3 mm vnútorný priemer ). 2x 15 mm montáž (10 mm vnútorný priemer ). 1x 15 mm(OD),11 mm(ID) hadice. 1x Oddych filter. Potrebné Na Stenu .(100% Zbrusu Nový, Nikdy Použitý, Alebo Nainštalované)

Všetky položky sú Úplne Nové, pokiaľ nie je uvedené inak, na zaradenie do zoznamu.

Ponúkame na predaj DIY (do It Yourself) Položiek na pár výnimiek.

Nenesieme žiadnu zodpovednosť v výučby vás ako nainštalovať.

Profesionálna inštalácia je silne odporúčaná.

Štítky: valec vody, palivo moto, nádrž na vodu, fraflor nádrž, gasolin nádrž, oddych motora, chladiaca nádrž, wlr, nafta objem palivovej nádrže 30 l, môžete chytiť olej.


( 0 Hodnotenie )

Počet