Elastické Grip Loptu Rehabilitácia Vzdelávanie Gule, Mŕtvica Hemiplegia Starších Výkon Zariadenia Prst Sila Obnovy Zariadenia

€5.58


Položka Názov: Rehabilitácia grip lopta Veľkosť: 7 cm v priemere, Farba: žltá Materiál: elastická PU Sila: stredná pevnosť, dobrú pružnosť príslušného času: včasná rehabilitácia, stredné vzdelávanie Platné objekty: ručné funkcie problémy, zranenie ruky ľudí, rehabilitácia vzdelávanie sa vzťahuje na zovretia, v strednom veku a starších fitness cvičenie použitie.

ako používať? Cvičenie 1: Miesto grip loptu v dlani a snažte sa držať tesný. Držať ho ako 2 sekundy. Cvičenie 2: Otvorte svoje prsty, podržte rukoväť loptu s vašej ruky a majte cvičenie, aj keď svaly sú nepríjemné Cvičenie 3: Miesto loptu v strede dlane, podržte ju malíčka, krúžok prstom a prostredníkom, a plne rozšíriť svoj ukazovák a palec. Cvičenie 4: Miesto grip loptu v dlani, z malíčka na palec, neohýbajte ju po jednom do dlane a stlačte loptu. Potom vymeniť poradie, v ktorom palce sú stlačené, Stlačte palcom na ukazovák na dlani a stlačte loptu. Cvičenie 5: Toto je cvičenie, ktoré vlaky hrudníka, predlaktia, ruky a zápästia svaly zmluvy, a funguje dobre. Upevnite guľu medzi dlaňami, skúste svoje prsty na otvorené prsty, a ukážte svoje ruky na bradu. Dolné ramená a kolená a držte ruky spolu. Udržať tento tlak a pretiahnuť vaše paže vpred, zároveň roll prst dopredu a pokľakli päťkrát na každú pozíciu.

Balík Obsahuje:

1pcs

Ako používať:

Potrebujeme vaše pozitívne päť hviezdičiek. Ak ste nedostali tovaru na dlhú dobu, je možné ísť na miestnej pošte a pozrieť sa. Ak ste ju nemajú, môže byť stratená v tranzite, môžete nás kontaktovať. Ďakujeme vám za vašu podporu a spoluprácu. Prajete si byť šťastný!

Štítky: zdvih rehabilitácia, hemiplegia rehabilitácia, prst uchopovač, loptu terapia, loptu čeľuste, protetických rovnátka, pivovar zariadenia, rehabilitácia deti mŕtvica, aolikes volejbal, Mŕtvica.


( 1 Hodnotenie )

Počet