12 KS detský Futbal Pinnies Rýchle Sušenie Futbalové Dresy Mládež Športové Bitky Basketbalový Tím Školenia Očíslované Podbradníky Praxi

€14.89


Voľné a mäkké, ľahké nosenie cez handričku pre chlapcov a dievčatá. Ako otvoriť strane bude zabezpečiť dostatočné vetranie, a savá tkanina bude udržať si pohodlné počas futbal, basketbal a iné športy praxi.

Funkcia: 12 ks sada s číslami na prednej a zadnej strane. Svetlé farby, ľahko identifikovať váš členov tímu. Otvorte strane je veľmi priedušný. Savé a umývateľný, ľahko sa čistí a sušené vzduchom. Jednoduché uchytenie cez handričku a umožňuje voľný a neobmedzený pohyb. Priateľská polyester, stálofarebné a dlhou životnosťou pre drsné hrať. Pekné pre futbal, basketbal, volejbal, hokej a iné tímové športy.

Špecifikácia: Materiál: Polyester Farba: Biela / Žiarivkové svetlo zelená / Tráva zelená / Ružová / Fialová / Tmavo modrá / Earth gold / Sivá / Oranžová / Gold / Red / Lake modrá / Sky blue / Black (voliteľné) Množstvo: 12 ks Rameno šírka: 32 cm / 12.5 v Handričkou dĺžka: 55 cm / 21.6 v Navrhol, výška: 115-145 cm / 45.2-57.0 v Balení hmotnosť: 840 g / 1.8 lb

Zoznam Balíkov: 12 * Futbal Pinnies

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: futbalový vesta, teny futbal, osobné školenia basketbal, sklz futbal rebounder, jersey nba, liverpool tričko, boston celtics dresy, footbal, basketbalovú nba, rozhodca futbal.


( 1 Hodnotenie )

Počet