Bežné Strany Hoodie Mens Hip Hop, Šitie Spájať Mikiny Pulóver Nepravidelný Lem Pončo Cape Mužský Plášť S Kapucňou Streetwear

€16.27


Položka Condtion:100% Zbrusu Nový

Ručné meranie, vzhľadom na iné jednotlivých techník, 2-4cm chyba je normálne, ani problémy s kvalitou.

Poznámka:Ako rôzne počítače zobrazenie farieb differetly, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov, Vďaka za pochopenie.

Vážení ruskej priateľa, musíte opustiť vaše celé meno a adresu v objednávke, aby sa zabránilo balíka, ktoré sa nedoručila.

Náš princíp:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

1.Uvedomujeme si, najdôležitejšia časť nášho úspechu je náš zákazník. To je dôvod, prečo sme sa zameriava na zabezpečenie vzrušujúce nakupovanie a uistiť sa, že naše vysoké štandardy kvality, hodnotou za peniaze a služby, sú vždy splnené.

2.Viedol tím vysoko špecializované a motivovaní skupiny jednotlivcov sme pevne zamerané na našich potrieb zákazníka. Dúfame, že s kontinuálny vývoj a inovácie budeme pokračovať v rozširovaní a priniesť našim jedinečný zážitok zákazníkov po celom svete.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: hoodi, vaňa uterák, župan, čierny kostým tailcoat, plášť mužov, clint eastwood pončo uk, muži streetwear, pončo ženy, muži pončo, cape kapucňou, cape plášť.


( 0 Hodnotenie )

Počet