GUANQIN Pánske Hodinky Top Značky Luxusné Chronograf Hodiny Mužov nepremokavé Bežné Tvorivé sledovať mužov Quartz Hodinky Relogio Masculino

€23.98


Pánske Hodinky:Montre Homme

Kreatívne Zlato Oka Popruh:GUANQIN Hodinky

GUANQIN Pánske Hodinky Top Značky Luxusné Chronograf Hodiny Mužov nepremokavé Bežné Tvorivé sledovať mužov Quartz Hodinky Relogio Masculino

Descreption - Sme pomocou medzinárodné módne filozofie dizajnu so zameraním na výrobný proces,starostlivé a trvanlivé.poskytovať zákazníkom elegantné,cenovo dostupné hodinky. - Najnovšie prelomová Technológia, creat naše high precision quartz. - Odolné voči otrasom a vode Odolná technológia rozšíriť hodinky život . - 30 M alebo 50 M Denná odolnosť proti vode (nie pre kúpanie a sprchovací kút). - Odolný materiál,3 roky záruka. - Factory zásuviek, konkurencieschopnú cenu. Špecifikácia - názov Značky: GUANQIN Hodiny - Funkcie:Vode Odolný /odolné voči otrasom - Pohyb: high precision quartz, Vysoká kvalita poľské Prípade, materiál: nerez - Hodinky dĺžka: 24 cm - Dail priemer:41mm - Dail hrúbka: 10.5 cm - šírka Pásma:20 mm Balík obsahuje:

1x sledovať + 1 box

Každý náš produkt urobili vode odolný test a poškriabaniu odber vzoriek skla sa robí vo výrobnom pravidelné.

- GUAN QIN je výrobca, ktorý má dlhú históriu hodiniek, výroba a dizajn v Číne, má odborné hodinky dizajnérov , navrhnuté tak, ušľachtilý a elegantné a funkčné hodinky pre zákazníkov ,Nech čas nahrávania svojho života, pamäť sprevádzať vašej cesty.

- GUAN QIN spoločnosť používa high-tech technológie výroby, zlepšenie kvality výrobkov, znižovanie výrobných nákladov, poskytovať cenovo dostupné výrobky pre zákazníkov. hodnotu ceny-hodinky, ktoré si zaslúžite!

- Očakávame, že majú dlhú spolupráci s vami , vitajte veľkoobchod ,máme konkurencieschopné ceny a kvality, ak sa vám páčia naše produkty, prosím, preto neváhajte nás kontaktovať, sme vám čo najlepšie služby.

Osvedčenie o licencie a vzhľad patent

pt.www.tantra-egypt.sk/store/2180010 Máme mnoho módnych modelov, môžete kliknúť na tento odkaz sa dostanete na našu shop nájsť sa vám páči

Sledujte údržba znalosti

1.OTRASY:

náhodnej klope mali vyhnúť.

2.CHEMICKÉ VÝROBKY:

vyhnite sa priamemu kontaktu s rozpúšťadlá, čistiace prostriedky, parfumy, kozmetické výrobky a pod., pretože môžu poškodiť náramok, veci alebo tesnenia.

3.ČISTENIE:

pre kovové náramky a pre všetky prípady, používať zubná kefka s mydlovú vodu z vodovodu a mäkkou tkaninou na sušenie.

4.KOŽENÝ REMIENOK: GUAN QIN odporúča, že budete postupovať podľa krokov v snahe zachovať stav vašej kože, popruhu, tak dlho, ako je to možné:

(1)Vyhýbajte sa kontaktu s vodou a vlhkosťou, aby sa zabránilo zafarbenie a deformácie.

(2) Vyhnúť sa dlhodobej expozície slnečným žiarením, aby sa zabránilo farbu z vyblednutiu.

(3)nezabudnite, že koža je priepustná! Preto zabráňte kontaktu s mastných látok a kozmetických výrobkov. Nie je vhodné vyčistiť popruh s kože čistiace prostriedky.

O dopravu

- Normálne, budeme posielať balíky s 3 dni, je potrebné o 15 až 30 dní, kým štátoch Európy a severnej Ameriky kanada, asi 20-60 dní, kým iné krajiny, dodaný čas závisí od cla , ak sú buzy , to možno trochu neskoro , najmä v juhoamerických krajinách, colné je veľmi prísny a vysporiadať pozemky pomaly, takže niektoré pozemky, do Južnej Ameriky, krajiny musia o 90 dní, ale môžeme urobiť, naša zodpovednosť, ak jej z záruke čas doručenia, môžeme vám vrátenie peňazí.

- Ak potrebujete rýchle dodanie , môžete si vybrať, DHL,FEDEX,EMS,normálne to môže dosiahnuť ste 6-10 dní,ale nie sú zadarmo, pretože sú drahšie ako bežné zásielky.

- Daní, ciel nie sú zahrnuté v položke cena a poštovné zdarma.

Spätná väzba

- Sme milý a poctivý predajca. A dúfam, že si svoje nákupy v mojom www.tantra-egypt.sk obchod.

- Ak sa vám páčia naše služby a produkty, 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva, ktoré by ocenili.

- A ak máte akékoľvek otázky alebo splniť akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte ma pred odchodom žiadne ohlasy.

Služby Zákazníkom

- Vaša spokojnosť je náš cieľ.budeme kontrolovať každý pozemok pred pošleme vám ho von

- Sme vždy zamerať sa na svoj pozemok všetkých čase, keď jej na ceste k vám, ak nemôžete sledovať to ,prosím, kontaktujte nás .

- Prosím, dont nechať žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor na www.tantra-egypt.sk, bez komunikácie, Sme presvedčení, že problém vyriešiť za vás. Prosím preto neváhajte a kontaktujte nás.

Vrátenie a vrátenie peňazí

-Sme vám plnú náhradu, ak položku, nemôžem dovolať v záruke čas.

-Môžete vrátiť späť položky k nám, ak sa vám nepáči tovaru, ale nebudeme platiť za prepravné náklady ,Vrátenie bude venovať po tom, čo sme dostali vrátené položky kvality v poriadku.

-Ak výrobky spĺňajú kvalitatívne problémy, ktoré sme vám vrátenie peňazí alebo časť náhrady.ale prosím, kontaktujte nás, pred otvorením sporu.

Štítky: Chronograf, aliang pánske hodinky, chronograf hodinky, muži pozor akcia, muži hodinky, guanqin hodinky, guanqin, breguet, slon hodinky, podnikania hodinky.


( 0 Hodnotenie )

Počet