Severské Drevo LED Svetiel Prívesok Moderné Oválne, Dlhé Pásy Stropné Lampy, Reštaurácia, Bar Office Kuchyňa, Jedáleň, Obývacia Izba

€132.13


*Dôležité Upozornenie!!!

1.Ako každá krajina má iné zvyky import politík, v niektorých krajinách je potrebné zaplatiť dovozné clo. Prosím, uvedomte si to pred podaním objednávky. Akonáhle je tovar odoslaný, môžete sa acquiesced pri schvaľovaní platiť žiadne tarify, ktoré môžu vzniknúť. Predávajúci nenesie žiadnu zodpovednosť v prípade sporov spôsobených tarify.

2.Výrobok má problémy s kvalitou, kontaktujte predajcu a informujte sa čo najskôr. Predávajúci poskytne riešenie. Začatí sporu nie je problém vyriešiť 100%.

3. Všetci vieme, že v dôsledku vplyvu COVID-19, počet medzinárodné lety sa znížil a čas doručenia mešká, než je obvyklé. Dúfam, že každý môže pochopiť.

4. O spôsobe dodania v Rusku, bude sa rozhodol použiť EMS, Cainiao Ťažké Parcely Line alebo CDEK podľa dĺžky produktu. S cieľom poskytovať rýchlejšie, ruský kupujúci je potrebné vyplniť svoje číslo pasu pri objednávke.

Štítky: obývacia izba zdobiť, syn lampa, kuchyňa orgán, úlohou svetlá, lampa led, lamparas techo, r dreva, prívesok svetlo cemente, spálňa decor, tin stropné svetlá.


( 5 Hodnotenie )

Počet