STAEDTLER Mars Lumograph 100 Odborné Kreslenie Ceruzkou Umelecké potreby

€5.11


RM1815224983141534

Sme profesionálny Office/Škola/Art výrobky dodávateľ, a predávame vysoko kvalitné produkty z Číny a v zahraničí. Každý rok viac ako tisíc kupci z celého sveta nájsť produkty, ktoré chcete. Zabezpečíme pre vás aj kvalitný produkt a najlepšie nákupy služby, dúfam, že sa vám páči náš obchod. Predajca a Dropshopper privítam akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

STAEDTLER Mars Lumograph 100 Odborné Kreslenie Ceruzkou Umelecké potreby

Veľkosť

Písanie a kreslenie: 7pcs vrátane 3B, 2B, B, HB, F, H, 2H

Art design: 11pcs vrátane 8B, 7B, 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, F, H

Technické kreslenie: 6pcs vrátane HB, F, H, 2H, 3H, 4H

Grafický dizajn: 16pcs vrátane 8B,7B,6B,5B,4B,3B,2B,B,HB,F,H,2H,3H,4H,5H,6H

12pcs / balenie: prosím zanechať odkaz na veľkosť, ktorú potrebujete.

Použitie

Vynikajúci pre písanie, skicovanie a kreslenie

Package

podľa vašej voľby

Prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu na spokojnosť položky. Budeme veľmi vďační za vaše pozitívne spätná väzba a 5 star rating komentáre! Náš systém vám opustí spätnú väzbu, automaticky po dohode. Prajete, môžeme mať príjemnú spoluprácu.

Chápeme, že bude to veľmi frustrujúce, sometims pri objednávke vzniknú problémy. Budeme tam s vami a to v našich silách, aby vaše skúsenosti príjemnejšie. Prosím, neváhajte nás kontaktovať pre každý problém.

Prosím neotvárajte prípade priamo alebo nám Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby priamo, alebo vám bude na čiernej listine si v budúcnosti.

Prosím, kontaktujte nás s www.tantra-egypt.sk pole správy alebo e-mailu. Prosím, dajte nám vedieť vaše otázky a budeme uspokojiť vás s našimi službami.

Alipay, T/T, Western Union, Paypal sú k dispozícii.

Plná platba musí byť vykonaná v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky.

Kupujúci by mal byť zodpovedný za daň, alebo daň vyberať ich krajine.

My vám len lode na predvolenú adresu v alipay, ak nie sme informovaní tie ostatné.

Najprv nás kontaktujte, ak chcete umiestniť veľké objednávky. Tiež sme sa získať veľké zľavy zo express spoločnosti, ak množstvo vašej objednávky je veľké.

Objekty budú dodávané v 1~5 pracovných pracovných dní po platbe byť potvrdené www.tantra-egypt.sk. www.tantra-egypt.sk sa už uvoľnenie vašej platby na nás, ak nechcete prijímať položky, takže sa nemusíte báť o platbu predtým, ako zásielku.

Máme loď položky cez Čína Air Mail, ePacket, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT na väčšine krajín sveta.

Necháme sledovacie číslo položky, takže môžete sledovať informácie o doprave ľahko na www.tantra-egypt.sk.

Bude to trvať približne 15 až 30 pracovných pracovných dní, do väčšiny krajín. Avšak, to môže byť oneskorené v dôsledku štrajku, nepriaznivého počasia, colné úrady, alebo na vrchol sezóny, ako sú Veselé a novoročných Sviatkov.

Ponúkame 7 dní záruka pre položku po potvrdení. Ale nebudeme akceptovať návrat všetky položky za škody, ktoré po použití alebo poškodené factitiously. Ak zistíte, že výrobok je vadný pred použitím môžeme byť schopný prijať späť na výmenu alebo vrátenie peňazí. Avšak, prosím, kontaktujte nás prvý popísať škody s obrázkami.

Ak je položka, príde na vaše dvere s zjavné poškodenia, prosím, kontaktujte nás a fotografovanie na to, a my sa nahradiť poškodené položky.

Ak nie ste spokojní, môžete ho vrátiť vec v pôvodnom podmienky, nové a nikdy použitý, potom dáme vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Kupujúci bude zodpovedný za prepravné náklady vrátil a zmenené položky.

Štítky: 150 peračník, p585 pero, kresliť ceruzkou, ceruzka staedtler, ceruzka trojuholníka, staedtler, ceruzka dúha, vlastné ceruzka, značka staedtler, mechan ceruzka.


( 1 Hodnotenie )

Počet