Luxusné Originálne Kožené Pásy pre Mužov Pás Nohavice Pás Prekladané Popruh Pre Mužov 3,5 cm Pás Čiernej, Tmavo Modrá Tmavo Hnedé Ceinture homme

€7.50


Č správnu veľkosť?

Kontaktujte našu on-Line Služby

Doprava:

1.Položky obvykle odosielame do 48 hodín po platbe.

2.Prosím, uistite sa, adresu a tel správne, obzvlášť v Rusku zákazníkov ,prosím zanechať svoje úplné meno.

3. Väčšina krajín a regiónov sú bezplatné doručenie do Číny post air mail, www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo ePacket . Osloviť väčšinu krajín v rámci 35-60 dní.Rôzne krajiny ,Rôzne dátum doručenia .Iní sú tiež nízke nákladnej dopravy. ak chcete, rýchle dodanie , prosím, zvoľte EMS/DHL/TNT.ak chcete, aby ostatné prepravu spôsobom, obráťte sa na nás.

4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie alebo iných prípadne oneskorenia,tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas, a budeme sledovať, to pre vás.

5.V záujme zabezpečenia č dane alebo zníženie daňovej keď dostanete váš tovar, budeme deklarovať na nižšiu hodnotu. všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Návrat & Vrátenie Peňazí:

ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás v čase vrátiť. osobné faktor nie sú zárukou, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

Asi Farba:

Farebný rozdiel je nevyhnutné, pretože svetla uhol, zobrazovať,fotografia a pod., vrhu farba rozdiel je normálne, snažíme sa udržať ju na minimum, to nemôže byť dôvod pre vrátenie tovaru.Ak máte akýkoľvek problém o to prosím, poraďte nám .

O veľkosti:

Tam bude niekoľko odchýlka asi 1-2 cm veľkosť, je to normálne, stalo sa to ako chyba merania alebo úsek kožený opasok alebo elastické popruhu na zápästie.

Spätná väzba:

1.Prosím, zanechajte dobrú spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom. 2.Ak nie ste uspokojiť s tovarom, prosím neváhajte nás kontaktovať v čase, Budeme sa snažiť vyriešiť problém.

FAQ :

1.Otázka: Ako môžem zaplatiť za môj nákup ?

Odpoveď: akceptujeme Alipay tu všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Otázka: koľko to stojí na loď na moju adresu ?

Odpoveď: vo Väčšine krajín a regiónov sú bezplatné doručenie do Číny post air mail, www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo ePacket.

3. Otázka: Je tam nejaké sledovacie číslo na mojej objednávky ?

Odpoveď: Áno, tam majú sledovacie číslo ,môžete skontrolovať stav zásielky.

Zvyčajne po zaplatiť za objednávku, do dvoch pracovných dní vám pošleme na objednávku, vďaka práci dopravy, post office, bude asi v 5-6 dní sledovania zobrazenie informácií, ktoré sa nebojte.

4.Otázka: Ak som nedostal položku veľmi dlhý čas ,čo mám robiť ?

Odpoveď: kontaktujte nás, ak sa nechcete dostať parcela veľmi dlho, sme

bude sledovať to pre vás, a ak potvrdiť, stratili sme odoslať alebo vrátenie peňazí vás.

5. Otázka: Výrobok a fotografie sú rovnaké?

Odpoveď: Áno, všetky fotky sú reálne. Sme sa prispôsobiť vzal tieto fotografie.Farebný rozdiel je nevyhnutné, pretože svetla uhol, zobrazovať,fotografia a pod., vrhu farba rozdiel je normálne, snažíme sa ho udržiavať na minime, nemôže byť dôvodom na vrátenie tovaru

6. Otázka: Aká veľkosť je pre mňa ten pravý?

Odpoveď: odporúčame vám, aby ste sa pozrieť na naše top produkt veľkosť stola,výber veľkosti produkty.Ak nemohol potvrdiť, prosím, kontaktujte nás . sme vám poradia vybrať veľkosť.

7. Otázka: môžete označiť nižšiu hodnotu?

Odpoveď: Áno, Ak chcete byť zbytočné, colné poplatky, zvyčajne Sme, aby Nižšiu hodnotu Pozemkov, keď Hodnota je vyššia .

8. Otázka: som veľkoobchod, chcel by som si kúpiť veľa kusov produktov, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Dobrý deň, ďakujeme za vašu požiadavku, ak si chcete kúpiť veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás .dáme vám najlepšiu cenu, ďakujem!

Štítky: pás modrá, pás tkaniny, opasok kožený, pás vrkoč, pás hnedá, opasok hnedej kože, pás kože mužov, pás modrých mužov, pás canva, pás luxusné mužov.


( 1 Hodnotenie )

Počet