OkeyTech 2ks/množstvo 2 Tlačidlo s Vložte Malé Tlačidlo Čepeľ Smart Card na Renault Laguna Shell & Batéria &Micro Switch Doprava Zadarmo

€10.37


OkeyTech 2ks/množstvo 2 Tlačidlo s Vložte Malé Tlačidlo Čepeľ Smart Card na Renault Laguna Shell & Batéria &Micro Switch Doprava Zadarmo Popis 1.Plastové diely sú montované bez medzier, ktorý je pripojený split riadok a vyzerá veľmi ideálne. 2.Kryt je vyrobený z ABS materiálu, povrchu s vysokú tvrdosť, dobrá chemická odolnosť, tepla a odolnosť proti korózii a vplyvom alkoholu. 3.Nie je žiadny flash burr na pokrytie povrchu je veľmi plochá a pekné. 4.Kľúčové čepeľ je vyrobená z medi a spracované pomocou vákuového tepla. To sa stáva odolnejšie a ľahko rezať. 5.Vyrábame ho vysoko-presné frézovanie stroj a jeho veľkosť je veľmi presné. 6.Č recyklovať materiály. 7.Čepeľ nebude korózii a poškriabaniu strane, celkovo vyzerá ušľachtilý . Dôležité Upozornenie: 1.Táto položka nie je vzdialený,je len vzdialený tlačidlo shell prípade výmeny. 2.NIE je vnútra (remote/elektronika/transpondér čip)jednotky vo vnútri. 3.Prosím, skontrolujte, či vaše kľúčové vyzerať rovnako, ako ten náš produkt obrázku vyššie než si kúpite.

Našou Prednosťou 1.Dobrý množstvo.

2.Odoslanie do 24 hodín.

3.Dostatočné zásoby.

4.Dobrú službu.

5.Veľkoobchod a retai. Balenie obsahuje :

Kľúčové shell x 2

Nezostrihané čepeľ x 2

Batérie x 4

Micro switch x 8 Podrobnosti Obrázok

Štítky: k480, saab tech 2, 3 čepeľ noža, renault smart, laguna 1, 70amp, kvet nôž set, palivo injektor toyota corolla, obd xtool, pcf7941 renault.


( 0 Hodnotenie )

Počet