MANILAI Nepravidelný Zliatiny Zinku Náramky Putá Prívesky Pre Ženy Veľký Vyhlásenie Kov Lesklý Povrch Módne Šperky Geomtric

€6.14


Platby:

1. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a vy sa zaväzuje vrátiť prepravné náklady. Spracujeme vašu žiadosť do 2-5 dní po obdržaní vrátenej položky.

2. Ak položka je chybný, povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu. Ak výmena nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby.

Ďakujem.

1. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd,radi vám urobiť to isté pre teba.

2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, Budeme poskytovať vám najlepšie služby.

Môžete sa obrátiť na nás zanechal nám odkaz na objednávke alebo trademanager alebo pošlite nám e-mail. Budeme sa snažiť odpovedať vám v rámci 12 hodín. Ďakujeme za vašu podporu !

Užite si nakupovanie!!!!!

Štítky: náramok putá, gravure, engrav, kovové putá, lemovanie zlaté putá, zlatým putá, m107, kovové záznam, varšava, gixxer.


( 0 Hodnotenie )

Počet