OSSURET 7" Universal Car Stereo GPS Navigácie Auta, DVD, Rádio, Bluetooth Volant ovládanie DAB DVBT USB s free Mapu karty

€94.67


Odkaz ako nasleduje, je pre vás k nákupu príslušenstvo & zadná kamera s stereo spolu , vďaka za váš podporuje stereo prichádza s príslušenstvom ako na obrázku z príslušenstva sa zobrazuje, ak ste potrieb ostatné drôtené káblové alebo príslušenstvo pre inštaláciu ,potom si musí kúpiť samostatne.

Ak by sme ho poslať z Číny cez DHL ,Ak je colné poplatky, keď príde vaša colná,kupujúci musieť zaplatiť za to.Ak máte špeciálnu požiadavku,kontaktujte nás, prosím, ak chcete uskutočniť objednávku.

Dôležité Upozornenie: skontrolujte prosím vaše pôvodné autorádio, veľkosť a vzhľad pred urobiť, aby snahe vyhnúť sa omylom.

naše tento stereo nepodporuje auto s canbus systém ,a jeho spojenia by malo byť vykonané drôt drôtu ,nie je typu plug and play ,vďaka za upozornenie pred ponúkania cien

Štítky: car audio autoradio, autorádio, anglický kolesa práce, dab, memoria ram asgard rgb, att telefóny, 2din fiat, auto dab, dvb t, 2 dab autorádia.


( 1 Hodnotenie )

Počet