2020 Nové Silikónové Formy Epoxidové Živice DIY Pero Kontajner Organizátor Kola Skladovanie Držiteľa Kremíka Foriem Remesiel, Šperkov, Takže Charms

€2.40


Špecifikácia: Zbrusu nový Materiál: Silikón Flexibilný, odolný voči pádom. Jednoduché použitie a čistenie. Trvalé použitie. Používa sa na výrobu náhrdelník, prívesok, jewelries. Package zahrnuté: 1 x Silikónové Formy Poznámka: Prosím, dovoľte 0-1 cm chyby spôsobené ručné meranie. Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké

1. Pre ruskú/ Ukrajina/ Bielorusko kupujúcich, Prosím napíšte vaše celé Meno , potom môžeme odoslať vašu objednávku.

2. Pre Veľkoobchod , poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava, ako DHL, EMS.

3. Pre Drop Shipping , by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás. ( Č cenovka, Č. názov spoločnosti )

4. Ak máte vysoký objem objednávok, by ste mohli urobiť, drop shipping tu.

ZÁLOŽKU uložiť, a potom kúpiť položky, ktoré chcete nakúpiť, sa dostanete 2% -3% iná zľava. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky ?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká ? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

1) Vaše Pozitívne komentáre sú kľúčom k nášmu úspechu. Prosíme vás môže trvať jeden druhého opustiť nás pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5. Vopred vám ďakujeme za váš čas a úprimne dúfam, že budete spokojní s nákupom a našich služieb.

Mali by ste byť spokojní s transakcie:

2) Prosím, kontaktujte nás bezprostredne pred odchodom Neutrálny alebo Negatívny spätnú väzbu, ako sa snažíme veľmi najlepšie vyriešiť problém k vašej spokojnosti. Otvorený spor nie je najlepší spôsob, ako sa vysporiadať s problémom. Komunikácia je často kľúčom k vyriešeniu problémov.

Štítky: extra silikónové formy epoxidové, formy držiak na pero, kolo skladovacích kontajnerov, vlhkosť kremíka, aby plesní, živica bat plesní, epoxi živice plesní, pakshwe silikónový držiak, kontajner na diy, 3d psa plesne.


( 1 Hodnotenie )

Počet