Eben Mix Červený Kameň Moss Tichom Kameň Multi Color Zmiešané Korálkové Strand Náramok Medi Príslušenstvo Dvoch Tónov Šperky Muž Žena

€3.93


Každý kus je ručne a vyrobené s Úmyslom, Lásku a Dušu tak, že to môže byť pocit, je to nositeľa, a v konečnom dôsledku zmeniť naše energie a žije v pozitívnym spôsobom. Každý s vlastným príbeh pohľad a láske, naša kúsky, rovnako ako ľudia, sú ekologické a asymetrické vo forme.

Základný korálky areEbony , collocate respektíve, čierny obsidián, červený kameň, machy achát, kvet achát. všetky korálky 6 mm.

Ako jeden z viacerých ochranné kamene, ktoré môžete nájsť, primárna vlastnosť achát je na ochranu proti negatívnej energie. Nie len môžete seba odsunú negativity od iných, ale achát tiež robí skvelú prácu, na ochranu proti negatívny vplyv na životné prostredie energií a mimo negatívny vplyv.

Tento náramok je minimalistický, ale veľmi zvláštne v rovnakom čase. Jeho texturovaného povrchu, je to stojí mimo a stal skutočným nadčasový kus, ktorý bude vždy relevantné.

Vintage vzhľad, kus,Veľmi štýlové, ideálny doplnok do vášho šatníka!

doplní akékoľvek oblečenie!

Skvelé pre stohovanie, veľký nosiť aj samostatne!

Tipy: Prosím, vyberte ju, keď sa vezme sprchovacím kútom. Ponorenie do vody sa urýchliť starnutie elastické lano Prosím uchovávajte v suchu pri skladovanie, vyhnúť sa to ovplyvnená s vlhkým a zlosťou, Keď medi zase tma, umývanie povrchu špinavé známky s vodou a vráti svetlé po dobu nosenia. Vzhľadom na neistotu, pokiaľ ide o prírodný materiál, ručné ručné spracovanie. Veľkosť, farbu, štruktúru každej guľôčky bude mať nepatrný rozdiel. Prosím pochopiť. Chlpatých rukách ľudí, ktorí niekedy nosí korálkový náramok všetky vedieť, že sa majú poslať ako strihanie vlasov na začiatku. Tento pocit zmizne po niekoľkých dňoch.

7 Dní Vrátiť & Vrátenie Peňazí

✦ Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, neváhajte nás nechať "5 star" spätná väzba.

✦ Z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s objednávok; prosím, kontaktujte nás okamžite miesto. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

✦ Z nejakého dôvodu nechcete, aby sa produkt, prosím kontaktujte nás do 7 dní.

Štítky: 2 mm sklo, umelé moss mix, moss, náramok medi pre mužov, mix mix, Nepravidelný Tvar, diy moss, náramok dior, zrno nádrž, mix moss.


( 1 Hodnotenie )

Počet